Web Analytics

Protestele (masacrul) din Ucraina

În timp ce Năstase se bucura de libertate și de parada militară cu ocazia zilei naționale, Băsescu își freca mâinile gândindu-se cum să mai obțină două-trei împrumuturi de la CEC până ăi expiră mandatul … vecinii noștri ucrainieni se măcelăreau la propriu în Kiev.

Gâdea țipa prin ianuarie ca o fetiță că pusese mâna un jandarm pe reporterița lui (nu știu cât de intim era Gâdea cu reporterița). În condițiile în care la protestele “violente” ne văitam că îi rupseseră jandarmii piciorul unui protestatar, iată ce se întâmplă în Ucraina.

În primul clip avem un cameraman EuroNews e rupt cu bătaia pentru că … !%$#@^?:

Din aceleași motive, în al doilea clip sunt nenorociți și ceilalți cetățeni.

A nu se înțelege greșit ! Sunt de acord să fie rupt în bucăți orice protestatar violent. Orice protestatar care nu înțelege să protesteze pașnic și trebuie să își exteriorizeze spiritul animalic. Dar atâta timp cât majoritatea sunt caftiți la grămadă fără a se mai ține cont de împrejurări … nu pot decât să suspin la vremurile când oamenii erau curajoși și detonau palatul parlamentului. Ah, dar stai. Asta era doar în filmul “V from Vendetta“. În realitatea de toate zilele trebuie să acceptăm pentru că !%$#@^?:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zBWqawm81Fo[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GggdmJ8P6CQ[/youtube]

Subiecte:

BlogCalatorii

  1. Am mai vazut si la noi d-astea, cand au venit minerii sa cafteasca studentii la Universitate! Si pe cine mai prindeau….

    Cristian Iosub