Raportați SPAMurile vivaSMS

În ultimele zile, vivaSMS a tot anunțat pe Facebook că va elimina userii care spamează pe email promovând linkul magic dacă sunt folosite imagini cu persoane publice (vezi cazul Morar)

Anunț spam imagini persoane publice

AVERTISMENT!

NU folositi imagini cu persoane publice pentru promovarea linkului magic #vivaSMS! Acest lucru este complet INTERZIS!
Va rugam sa stergeti toate postarile, paginile, comentariile, conturile etc cu astfel de imagini si postari.
Toate persoanele care nu se conformeaza vor fi identificate si eliminate din vivaSMS, pierzand toate drepturile si beneficiile acumulate.
Acesta este ultimul AVERTISMENT!
Multumim pentru intelegere.
http://www.vivasms.ro/static/anti-spam-policy

 

Anunț spam mailing

A T E N Ț I O N A R E ! ! !

Săptămâna aceasta am eliminat de pe platforma #vivaSMS trei utilizatori pentru SPAM mailing. Și vom elimina oricâți este necesar pentru a stopa acest fenomen!
Este complet INTERZISĂ promovarea vivaSMS prin spamuri!!!
Orice formă de SPAM pe mail (mesaje nesolicitate trimise unor persoane din liste de mailuri pentru care nu și-au dat consimțământul) este penalizat IMEDIAT prin ELIMINARE din vivaSMS, cu pierderea TUTUROR drepturilor și beneficiilor.
Pentru mail SPAM eliminarea este imediată, nu există avertisment!
Anunțați-vă echipele și informați-ne despre orice SPAM pe mail de care știți!

 

Useri eliminați :

 • Spoială Andrei (andreyriv@yahoo.com)
 • Nicolaină Nicoleta (ro_opium@yahoo.com)
 • Ciocioc Cătălin (ktabuzau1993@yahoo.com)

Am să îmi fac un obicei, dimineața la cafea, să raportez toate spamurile jegoase trimise de pe mailuri fictive.

 

Cum se poate raporta un spam jegos?

Va rog sa raportati cu printscreen la suport@vivasms.ro FIECARE (!!!) anunt cu imagini cu persoane publice pe care il gasiti pe grupuri sau oriunde (sa se vada linkul magic promovat).

 

Un exemplu de copil fără imaginație este din partea unui user care își spune Luciana Stroe (lucianastroe21@yahoo.ro – email inexistent) care se ascunde în spatele linkului magic http://www.vivasms.ro/h/34751643ec. Am înțeles ca două emailuri mi le-a trimis pe niște adrese luate de pe un site al meu din secțiunea de contact folosind un email spider. Probabil a văzut că au fost livrate emailurile și a continuat obiceiul pe tot felul de adrese mai mult sau mai puțin existente (nutrimit@…)

Tare sunt curios dacă va fi eliminat userul acesta. vivaSMS e ca o religie. Ok, am specificat care sunt motivele pentru care nu vreau să intru în acest joc iar cititorii au completat in comentarii. Dar dacă userii vivaSMS devin agresivi pe internet, atunci nu pot decât să am blesteme pentru ei.

 1. Imi place, te-ai abtinut, eu la genul asta de mail-uri le dau reply cu: Mars!

 2. Salut Cristian,

  multumim pentru acest material care ne va ajuta si pe noi sa-i detectam pe cei care abuzeaza si sa ne responsabilizam utilizatorii.

  Chiar te rugam sa raportezi la suport@vivasms.ro toate incalcarile de reguli pe care le constati privind promovarea vivaSMS de catre utilizatori, acest lucru este si pentru noi foarte util si iti suntem recunoscatori.

  Suntem total impotriva SPAM-ului si vom lua masuri.

  Echipa vivaSMS.

  • E prima data cand aud ca “VivaSMS” e o companie posibil “normala”. Am fost absolut convins ca e doar o echipa de facut spam/scam pe internet cu useri falsi si nume false. Am primit atat de multe mizerii pe FB si email intitulate “VivaSMS” incat mi-e greu sa cred sa sunteti altceva decat spammeri.

 3. […] P.S. Să creditez şi persoana care mi-a dat ideea, Cristian Iosub cu articolul ăsta. […]

 4. Am deosebita placere sa te anunt ca VoIP & PrePay s-a lansat oficial in ROMANIA!
  Cu noi puteti primi credit pe cartela de 5, 8, 14, 21, 32, 43 euro in reteaua Vodafone, Orange, Cosmote.(in anumiti termeni si conditii, valabil doar in decembrie)
  http://www.100850.voipprepay.ro/promovare.html …..si inscrie-te GRATUIT!
  Datele furnizate la inscriere trebuie sa fie corecte.
  Dupa inregistrare primiti un e-mail de la voip@prepay in care confirmati pozitia (pentru yahoo vine in spam). Dupa confirmare primiti utilizator si parola.

  Cristian Iosub