RDS degeaba are tehnologie daca nu are oameni capabili

Procedura de contractare a unui abonament RDS si de instalare pare destul de simpla la prima vedere. Te duci in reprezentanta, inchei abonamentul, vin niste omuleti acasa si trag firele.

In practica insa, trebuie sa lupti cu birocratia si lipsa de comunicare dintre RDS si ceea ce se intampla pe teren. Am fost in reprezentanta, am incheiat abonamentul si am asteptat sa fiu contactat pentru programare. Aparent in reprezentanta nu poti fi programat, gagicileavand numai rol de secretara.

Cand in sfarsit esti programat pentru instalare, trebuie sa te invoiesti de la munca in speranta ca la noapte poti sa te uiti in liniste pe Netflix. Dupa ce se apuca echipa de la instalari sa desfaca toate sculele prin casa, sa traga cabluri, sa bata cuie, afli cu placere ca nu mai sunt porturi libere si trebuie sa vina alta echipa (de la sudura) care sa mai monteze o cutie si abia apoi se intorc omuletii de la instalari. Deci te mai invoiesti inca o data de la servici, tragi aer adanc in piept si speri ca de data asta poate nu au uitat cablul pe la firma sau rooterul.

Ce le-o fi atat de greu gogilor sa marcheze in sistem la ultima instalare ca s-au ocupat toate porturile si cand mai vine vineva sa instaleze , sa tie ca nu au porturi? Ce fel de management al utilizatorilor au astia daca nu stiu cate porturi sunt ocupate per locatie si cate au instalate?

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
 1. Tu… nu ai văzut niciodată o cutie RDS? Ia caută în google images „cutie rds” și vezi ce găsești. Nu, nu sunt cazuri izolate și nu sunt exagerări.

  http://2.bp.blogspot.com/-sU2nI9Td_M8/TvH4NFezAfI/AAAAAAAACkw/z9pxg-uI7RA/s1600/DSCN4150.JPG

 2. RDS este o companie profund haotica si birocratica, ei pur si simplu doar asa pot functiona. Nu cauta aceste lucruri sa le intelegi, caci nu au o explicatie logica.

 3. La munca, cutia RDS e lipita fix de zidul pe care sunt proprietar.
  Cum fac sa-i mut pe zidul vecin(scara blocului), ca vreau sa-mi pun ceva panou publicitar, din care sa iasa ceva bani?
  Ma duc in instanta sau ii somez sa mute cojmelia?

  • pe scara blocului e spatiu comun. nu e peretele tau 🙂 Poti incerca sa vorbesti cu administratorul si sa gaseasca o scuza prin care sa ii “roage” sa mute cutia

  Cristian Iosub