Am reactivat contul de Seenow

Am abonament de vreo 2 ani la Seenow si mereu plăteam prin PayPal. Am plătit câteva luni și prin SMS dar nu știe plată recurentă la SMS așa că la un moment dat am uitat să mai plătesc și am suspendat contul.

Traficul până la muncă și de la muncă este plictisitor și lung, partidul corporatiștilor e în capătul pământului în Pipera iar eu trebuie să îmi fac de lucru 2 ore pe zi în trafic ignorând astfel ambuteiajele și multele semafoare roșii. Până zilele trecute mi-a fost partener de drum Telekom pentru că dădeam drumul la un documentar pe youtube sau mă mai uitam la un clip cu Serban, încercând astfel să fac ceva util pentru mine în timpul petrecut într-o conservă de metal. Am de la Vali un suport pentru telefon care se prinde pe volan și pot fi atent la drum, dar si la clipuri. Spuneam că am avut partener de drum Telekom pentru că a fost fun la început sa vezi ca nu facturau traficul de date deloc, apoi a fost distractiv in call center sa înțeleagă cum generam trafic mult nefacturat, dar am obosit. Defectul meu este că mă plictisesc repede. Ca paranteza, să fac spoof pe caller ID am stat aproape o săptămână hrănit cu energizant, cafea și țigări, timp de 16 ore în fața laptopului. După 3 utilizări m-am plictisit și am trecut mai departe.

Dar deviez. Seenow văd că a adus ceva filme noi, are câteva documentare pe care nu le-am văzut, deci următoarele două luni sunt din nou abonat la Seenow (printr-un voucher de la Razvan)și folosesc abonamentul de la Digi pentru date mobile.

Dacă v-ați petrece între 2 și 3 ore pe zi conducând, voi cum v-ați petrece timpul astfel încât să pară că trece mai repede, faceți ceva util pentru voi cu timpul acela dar important este să fiți și atenți la drum (viața e scurtă și pietonii nu sunt popice pentru noi pe trecerea de pietoni)? Deci ceva care să nu distragă atenția, să nu necesite ochii decât pentru câteva secunde la semafor, eventual.

  1. Eu ascult Zonga . Am acolo câteva playlisturi printre care si cel de la webstock de anul trecut si nu am neaparat nevoie de net pt ca le-am descărcat offline

  2. In metrou citesc de pe Kindle si cand conduc ascult GoldFM

  3. Atat de mult faci pana la servici?

  4. Ai rezistenţă psihică nu glumă. Dacă făcem în medie o oră şi jumătate doar ca să mă duc -să mă întorc de la servici. Îl lăsam demult..

    Cristian Iosub