Realitatea.Net se apuca de campanii de promovare

E foame mare, mon cher! Realitatea.NET a văzut că nu prea mai merge cu campaniile adsense şi publicitatea prin afiliere pe siteul lor aşa că au început să lanseze campanii plătite de companii. Probabil vor să ajungă din urmă BlogAwards.

Aşadar, iRealitatea lansează campania Descarcă Internet Explorer 10 și câștigă un telefon Nokia Lumia 920! . Regulamentul e simplu (link):

  1. Loghează-te în contul tău de pe Realitatea.net. Dacă nu ai un cont pe Realitatea.net, fă-ți unul și loghează-te.
  2. Descarcă browser-ul Internet Explorer 10 de mai jos şi apoi și intră pe Realitatea.net de pe ele:
  3. Citește zilnic, în perioada 3 – 17 iunie 2013, știrile de pe Realitatea.net și găsește articolul zilnic în care se află poza cu telefonul Nokia Lumia 920 (atenție: poza nu este vizibilă decât de pe browserul Internet Explorer 10. De pe celelalte browsere nu va putea fi văzută)
  4. Odată ce ai găsit articolul respectiv, scrie un comentariu la articol, comentariu în care trebuie să adaugi expresia “IE10”.
  5. Dacă ai găsit cel puțin jumătate din articolele care fac parte din concurs (adică 7 din 14) și ai scris un comentariu la fiecare în care ai inclus și expresia “IE10”, ești automat înscris în tragerea la sorți care va avea loc la finalul concursului, pe data de 17 iunie 2013, unde poți câștiga un telefon Nokia Lumia 920!

Ideea e bună de a crea campanii cu premii dar totuşi, având în vedre şocul, incredibilul şi groaza din articolele lor, rămâi prost şi interzis când vezi ce catastrofă s-a întâmplat şi cum internetul a fost dat peste cap de o asemenea idee genială.

Am folosit în fraza de mai sus cuvinte cheie nelipsite din orice ştire iRealitatea. Şi când zic orice ştire, e chiar orice ştire. Mă gândesc oare când va veni vremea în care nu o să le mai fie frică puţoilor de la iRealitatea să îşi semneze articolele şi îşi vor asuma responsabilitatea pt ceea ce traduc scriu. apropo, le-a zis cineva că telefonul are Windows Mobile pe el ceea ce scade mult valoarea morala a premiului ?

 

      Cristian Iosub