Realitatea nu e ca la televizor

Badea daca era baiat destept, lasa lucrurile cum au cazut in seara aia la Antena. L-a mancat in fund sa arate ce smardoi e el dar si-a luat omorul de pe lume de la Teodor Emi. La minutul 01:45 deja i-au tremurat genunchii si pana la final nu a fost altceva decat un sac de antrenament pt Teo.

Deh, nasoala viata in realitate, nu? Parca nu se mai umfla muschii ca la televizor. Clipul (filmat probabil cu un smartphone) are numai 9 minute pentru ca atat a putut Badea…

Later edit : informatii complete despre eveniment puteti citit si pe Adevarul.ro.

 1. Nu inteleg de ce s-a dat cocos cand realitatea este ca daca Teo pornea motoarele il facea praf in 30 sec.
  Ce-i drept a avut curaj…sau e total inconstient:)) Sunt curios daca experienta asta o sa il puna suficient pe ganduri cat sa nai curete din mizerii.
  Imi era simpatic la inceputuri.

 2. Cert este un lucru.. si-a furat-o ca dupa blocuri, doar ca in ring. Inca mai este bun sa manance rahat pe la tv. Nu iti face griji.. pt asta.

 3. Nu îmi place sa văd violenta cu atât mai mult, lupte de strada, dar mi-a făcut deosebita plăcere sa văd cum o încasează Badea. Reluare când? 🙂

 4. L-a batut ala ca lumea. Saracul nu stia unde sa mai fuga. Oricum ar putea avea ca scuza faptul ca nu practica de mult timp acest sport. Insa nu trebuie sa te dai cocos cand nu stii ceva.

 5. Foarte multa lume s-a bucurat ca a luat bataie. Nu prea sunt adeptul acestor lucruri, mai bine tacea si nu mai se ajungea aici, stia ca nu va face fata. Daca nu ma insel, adversarul sau este campion mondial sau european.

 6. […] stiu, majoritatea romanilor sunt atat de smardoi incat li se ia suflul cand incaseaza doi pumni. In liceu era golanesc (aka misto) sa ne dam pumni in cap si sa ne tavalim […]

 7. Saracul badea si-a luat-o rau de tot. Dupa cum se vede in clip, a ca fugit de lupta nu a incercat sa atace si el.

 8. S-a dat cocos si si-a luat-o ca lumea. Pe urma cauta scuze ca sa iasa basma curata.:))

  Cristian Iosub