Recomand : inchirieri auto de la Klass Wagen

Se spune ca o experiență dezamăgitoare se povestește la șapte din zece cunoscuți, iar o experiență bună se povestește la doar trei. Eu am să povestesc experiențele bune tuturor, nu doar la trei persoane.

Pe la începutul lunii m-am apucat să caut un autoturism de închiriat pentru perioada Paștelui când o să vin în România. Din păcate, căutatul unei firme de închirieri serioasă este o probă mult prea grea pentru mine. Trimiteam cerere de rezervare pe siteul X, primeam autorespond de pe siteul Y, apoi imi era trimisa oferta de pe siteul Z. Aceeași firma, 3 siteuri diferite cu 3 prețuri diferite, condiții diferite, garantii diferite. Lista firmelor fantoma este lunga, dar nu despre experiențele negative as vrea sa povestesc ci despre cele pozitive.

În căutările mele mărețe, am găsit firma de închirieri auto Klass Wagen din Timișoara. Flota auto destul de mare si noua, prezențări activă în social media, concursuri pe Facebook, deci par serioși. Am trimis cererea de rezervare cu datele mele de contact (inclusiv nr de tel de Italia) si am primit un auto response, spunandu-mi ca voi fi contactat telefonic. In nici o oră, chiar m-a sunat o dsoara foarte draguță, plină de entuziasm, de viață, ce a încercat sa găsească o masina potrivit nevoilor mele : perioada optima, sa fie in 5 usi, sa aiba consum mic, să mă aștepte cineva la aeroport cu o parcardă cu numele meu (asta era procedura lor de așteptare, nu o fiță de a mea), sa accepte valuta, sa aiba garantie mica și multe altele.

Credeți-mă că sunt un client dificil 🙂 și dacă simt o urmă de îndoială, m-ați pierdut de client. Ei bine, Alice s-a ridicat mult peste asteptarile mele din punct de vedere profesional. Că a fost vina mea si nu aveam confirmarea zborului, e un cu totul alt aspect. Dar Klass Wagen chiar a demonstrat ca exista companii serioase de inchirieri in România. Data viitoare sunt 100% sigur ca ii voi alege tot pe ei.

O Toyota Aygo pentru 7 zile cu predare si preluare oriunde in Romania – One Way Rent era doar 20€/zi plus vreo 200€ garantia. În plus KlassWagen oferă:

 • Rent a Car la aeroport sau la adresa clientului, preluarea si predarea masinii fiind gratuita
 • plata si cu cardul (VISA, Master Card)
 • predare si preluare oriunde in Romania – One Way Rent
 • preturi corecte cu toate taxele incluse (inclusiv TVA)
 • masini de inchiriat fara marcaje specifice de inchirieri auto
 • asistenta tehnica si suport informational 24 din 24
 • verificare tehnica amanuntita a masinii inaintea unei inchirieri (se verifica 24 de repere).

 

Legături și locații

Notă: acest articol nu este un advertorial solicitat, ci reprezintă opinia mea din experiența de potențial client.
 1. Nu am avut o experienta placuta atunci cand am inchiriat masina de la ei. S-a stricat dupa circa 300 km si a durat 2 zile sa o repar (a trebuit sa o repar eu si apoi am decontat banii la intoarcerea cu masina).
  Nu stiu unde pe pamantul asta este obligat clientul sa-si repare masina inchiriata (ei se lauda ca-ti ofera asistenta 24/24h) si sa piarda timp din concediu ca sa o puna la punct (ca idee, mecanicul ce a reparat-o a spus ca masina a fost si lovita puternic si reparata – a estimat ca a avut dauna totala).
  Va dati seama ca restul de 14 zile a condus sotia mea (ea o folosea) tot cu frica.
  A fost un moment neplacut si nu o sa mai inchiriez de la Klasswagen niciodata. Pretul oricum a fost aproape identic cu firmele mari si serioase din Romania, greseala a fost a mea ca m-am lacomit la cativa euro si i-am ales pe ei.

  Cristian Iosub