Recomandare pentru șoferița cu GPS

În atenția domnișoarei cu Hyundai Coupe DJ 87 *** cu care m-am întâlnit astăzi în trafic.

Domnișoară dragă, îmi dau seama după numărul de înmatriculare că nu ești obișnuită cu Bucureștiul, dar cu logica cum stai?

Ne-am întâlnit astăzi în trafic la Piața Unirii în jur de 9 dimineața și m-ai întrebat încotro este Piața Obor. Te-ai ținut în spatele meu până la Obor și mă bucur să te fi ajutat. Dar astăzi, la semaforul de la Sfânta Vineri, ți-am mai recomandat ceva: scoate cartonul cu harta desenată de pe display-ul GPS-ului !

Dacă nu mă crezi, putem să întrebăm și cititorii acestui articol. GPS-ul tău nu avea nimic defect. Motivul pentru care spui că stătea mereu aprins și te găsea mereu într-o locație din altă țară este faptul că aveai din pachet un cartonaș lipit pe display. Probabil era chiar produsul de la raft, dar îți spun sigur că am văzut GPS-ul tău pe bord și inițial am crezut că faci mișto de mine când mă întrebi cu GPS pe bord unde este Piața Obor.

Norocul tău cel mai mare este că nu am cameră de filmat pe spate iar camera de pe față avea microfonul oprit. Altfel, am fi putut întreba și pe colegii mei de pe TraficTube ce părere au.

Când vei citi acest articol, dacă nu cumva ai dus deja în service GPS-ul, încearcă următoarele: caută manualul de instrucțiuni și citește-l tot. Dacă e scris în 3 limbi, nu-i problemă. Tu citește-l cap coadă în oricâte limbi ar fi scris. Citește și certificatul de garanție, ce scrie pe cutie…chiar și ce scrie pe bonul fiscal. Citește orice ai de la GPS-ul acela. Dacă tot nu ai înțeles cum funcționează, bagă unghia sub folia de pe geam și dezlipește-o deși e posibil să aibă direct cartonașul prins, fără folie deasupra lui. Apoi, pune GPS-ul la încărcat exact cum îți pui telefonul sau epilatorul la încărcat. Ține-l acolo vreo două ore și apoi du-te la mașină cu aparatul pentru că în casă întotdeauna vei fi avea semnalul ecranat. Dacă tot nu ai reușit să pornești GPS-ul și să cauți locații pe el, angajează-ți un șofer sau ieși din cartier numai cu taxy-ul.

smailo1Nu ți-o spun în nume de rău ci mă gândesc la tine că trebuie să fie destul de frustrant și incomod să întrebi întotdeauna ceilalți șoferi cum se poate ajunge la destinație în condițiile în care ai GPS și smartphone cu Google Maps pe el. Ce? Nu știai că Google Maps poate ține locul unui GPS? Ei bine, eu am Smailo 5 în torpedou de când l-am luat și Google Maps pe iPhone în loc de navigator. Soluții există, voință să ai…

Cu drag, al tău bun samaritean care a râs isteric de la Unirii până la Obor.

 1. :)) Foarte fain! Era cumva blondă?

 2. Bre, da’ în față i-ai zis și tu femeii ce trebuie să facă? 🙂

  • I-am zis man ca sa dea cartonul jos dar tot credeam ca face misto. In final s-a dovedit ca era pe bune

 3. Păi trebuia să ai răbdare cu ea și poate te invita la cină 😛

 4. Pai era grav daca il invita la cina. Acolo sa vezi explicatii despre lingura, furculita si multe altele :)))

  • Mariane, n-ai ce sa le ceri. Astea sunt femeile mileniului 3, nu stiu nimic dar au pretentii. Nu fac decat sex pe bani dar se cred doamne. SCARBA e tot ce simt pentru astea, nici macar nervi…

 5. Si io cand zic ca majoritatea femeilor sunt PROASTE CA NOAPTEA, toata lumea imi sare in cap…

 6. Smartphone cu Maps ? Prietene, tu stii pentru ce folosesc pizdele telefonul ? Sa isi pozeze tzatzele si pizda, sa le puna pe facebook. Fii serios, omule…

  Cristian Iosub