ibVPN (invisible browser VPN)

728x90banner-multi

ibVPN
ibVPN a fost lansat oficial in 28.01.2010 de către o echipă cu peste 11 ani de experiență în proiectarea și crearea unor instrumente prin intermediul cărora puteți naviga în siguranță și în deplin anonimat pe internet.

Compania are sediul în România și are la nivel internațional peste 500.000 de clienți.

Invisible Browsing VPN (ibVPN) oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a naviga sub anonimat pe internet beneficiind un nivel ridicat de securitate a datelor transmise către serverele din întreaga lume și fiind puse la dispoziție 4 protocoale VPN : PPTP, SSTP, L2TP și OpenVPN

ibVPN utilizează peste 85 de servere VPN în 37 țări: Statele Unite, Canada, UK, Germania, Olanda, Franța, Elveția, Suedia, Irlanda, Finlanda, Norvegia, România, Spania, Italia, Cehia, Turcia, Polonia, Luxemburg, Belgia, Ungaria, Austria, Bulgaria, Islanda, Lituania, Rusia, Hong Kong, Panama, Egipt, Singapore, Japonia, Australia, Noua Zeelandă, Brazilia, India, Arabia Saudită, Chile și Israel .

Puteți descărca aplicații de tip all in one pentru principalele sisteme de operare : WindowsMac, iOSAndroid

Pachete disponibile și prețuri

Sunt puse la dispoziție mai multe pachete, adaptate nevoilor oricui de navigare . Pachetul de top este Ultimate VPN, ce vine cu beneficii extra : servere proxy și p2p precum și serviciul și ibDNS. Prețul lunar este de 10.95$ iar pentru plățile anuale ajunge la numai 82.95$, adică 6.91$/lună.

Total VPN include ibDNS, servere P2P dar nu sunt disponibili atât de mulți provideri ca în cazul Ultimate VPN. Total VPN costă 7.95$ / lună sau pentru o plată anuală este numai 69.95$.

Pachetul Studențesc 🙂 Torrent VPN oferă acces la 9 servere de P2P în 7 țări, cu ajutorul căruia utilizatorii se pot conecta și descărca de pe Torrent. Prețul este chiar micuț, plecând de la 4.95$ /plata lunară, până la 36.95$ pentru plata anuală.

ibVPN are pachete dedicate grupurilor de țări: US/CA, UK/IE  și EU (prețul este același ca pentru pachetul Torrent VPN). De regulă, aceste pachete sunt dedicate utilizatorilor mici care doresc acces la conținut specific anumitor țări. De exemplu, dacă doriți să utilizați VPN numai pentru a vizualiza filme pe Netflix, atunci nu are rost să luați un pachet mai scump ci unul care oferă acces către din Statele Unite.

ibvpn-wallpaper-1366x768-02Voucher ibVPN (cupon de reducere): 30OFFPROMOAB – 30% discount recurent . Puteți aplica reducerea pentru oricare dintre pachetele prezentate mai sus (sau click aici)

Suportul este asigurat prin live chat și prin tickete (email)

Puteți utiliza trial serviciile ibVPN pe o perioadă de 6 ore pentru a vă convinge de calitatea acestora înainte de a achiziționa un pachet care să corespundă nevoilor dvs de comunicare. În plus, mai aveți și o perioadă de 15 zile money-back policy, timp în care vă puteți răzgândi și primiți banii înapoi.

Sunt oferite multiple metode de ecriptare, cum ar fi AES @ 128 bit și Blowfish @256 bit encryption.

Un utilizator poate să aibă deschise simultan mai multe conexiuni pe diferite dispozitive, dacă aceste conexiuni sunt realizate pe servere diferite. Opțiunea de a utiliza același server în conexiuni simultane este disponibilă totuși pentru pachetele Ultimate VPN și Multi VPN package. În plus, indiferent de tipul de pachet ales (inclusiv pentru cel mai ieftin pachet de numai 3,07$), nu există limită de trafic sau de bandă.

ibVPN acceptă aproape orice formă de plată: Credit Card, PayPal, PaySafeCard, Perfect Money, Payza, WebMoney, SMS, iDeal, CashU, Ukash, AliPay, Qiwi Wallet, Openbucks, MOL, OOOPay, Bitcoin, LiteCoin și multe altele.

Exemple de utilizare a serviciilor VPN :

  • acces la conținut Netflix
  • vizionarea diferitelor posturi de televiziune / emisiuni ce sunt restrictionate pe IP-urile anumitor țări (exemplu Dansez pentru Tine care era restricționat să poată fi vizionat numai de pe IP alocat României, dar erau și români în străinătate care doreau să îl vadă)
  • navigare anonimă pe siteuri
  • dacă vă aflați într-o țară unde aveți restricționat accesul internet pentru siteuri externe
  • dacă locuiți în cămine studențești
  • dacă lucrați într-o companie ce are anumite restricții de conținut extern
Cristian Iosub