VONINO – Inspired by Technology

Vonino a luat nastere in anul 2009. La inceput Vonino a oferit solutii pentru mobil si tv. Totul se baza pe cablurile TV, cabluri de date pentru mobil si casti cu microfon. La scurta vreme insa Vonino a mizat si pe gadget-uri cu care sa revolutioneze piata. Iata ca si acum Vonino inca mai este un jucator cunoscut pe piata de electronice.

In prezent, Vonino a reusit sa produca si telefoane. Evolutia a fost una foarte rapida de la cabluri TV la Gps-uri si apoi la telefoane. In doar 5-6 ani de activitate Vonino a reusit sa intre si pe piata romaneasca, acolo unde reuseste sa isi vanda foarte bine produsele. Toate gadget-urile pe care le gasim disponibile online, sunt de calitate iar preturile sunt destul de mici. Vonino nu intra in categoria brandurilor de renume ale caror preturi sunt foarte mari, ci face parte din categoria de producatori medii, punand la dispozitia clientilor model ede telefoane si gadgeturi la preturi accesibile.

Oricine isi poate achizitiona un telefon ieftin de la Vonino, gadgeturi speciale, tablete, gps-uri, diverse produse multimedia sau accesorii pentru digital TV. Si in prezent Vonino se mai axeaza pe partea TV oferind cientilor diverse switch-uri TV, cabluri si alte accesorii.

Aboneaza-te la newsletterul Vonino si fii la curent cu ultimele noutati, promotii si tendinte in tehnologie

Unul din cele mai apreciate produse de aici este Smartwatch-ul Kids Tracker. Desi la prima vedere pare a fi doar un ceas pentru copii, Kids Tracker este un ceas special pentru copii. Este dotat cu functie de localizare direct pe mobil. Se poate conecta la mobilul parintilor, astfel ca acestia vor vedea toate traseele facute de copii si unde se afla in acest moment cu exactitate. Noul model Kidswatch S2 tine parintii conectati non stop cu copii fara sa fie nevoie si de un telefon. Kidswatch S2 nu este doar un ceas cu gps integrat. Detine si alte functii pe care cei mici le pot folosi in caz de urgenta. De exemplu, una din optiunile ceasului este butonul de SOS. Pe langa acesta mai sunt si butoane care apeleaza automat la parinti. Durata de functionare ajunge pana la 48 de ore. Kidswatch S2 este un ceas conceput sa reziste in orice conditii.

Pe langa gadget-uri, Vonino comercializeaza si telefoane care au mare succes pe piata. Unul dintre modelel de top este Zun XO. Este un telefon eficient si cu specificatii tehnice de top pentru pretul la care este evaluat in prezent. Zun XO foloseste sistemul de operare Android Lollipop 5.1, are 2 GB RAM, foloseste un procesor ARM MALI T720, ecran de 5.0 inch si o baterie de 2150 mAh. Durata de viata a bateriei poate ajunge si pana la 200 ore in stand-by.

Cele doua produse prezentate mai sus, sunt doar cateva din produsele de top pe care Vonino le-a pregatit clientilor din Romania. Asa cum am spus si mai sus, preturile produselor Vonino sunt accesibile pentru oricine. Majoritatea produselor acestui brand pot fi comandate direct de pe site. Preturile sunt mai mici fata de alte magazine si transportul este gratuit. Vonino dispune si de un service la care pot fi trimise toate produsele Vonino pentru reparatii.

Cristian Iosub