Reducere 30% la miniPRIX ! (P)

miniPRIX da startul reducerilor de vara cu 30% reducere online doar astazi. De maine, este posibil ca reducerile sa creasca deci este o campanie tocmai buna de urmarit fiind o “saptamana a celor mai tari reduceri online“.

Peste 7000 de articole pentru toata lumea (femei, barbati, copii) sunt oferite la reducere. De la miniPRIX am o multime de haine cumparate pentru junior plus multe produse de pe siteurile partenere. Chiar ieri cand vorbeam cu el butona Consola Lexibook Cyber Arcade Center.

In plus, este unul din putinele siteuri de unde pot comanda in liniste produse iar marimile sa coincida, mai ales ca juniorului deja ii cumpar haine de 7-8 ani desi nu a facut nici 6.

De data asta cred ca o sa ma orientez spre produse de toamna avand in vedere ca stocul de vara este deja complet. Dupa zicala : imi fac sanie vara, la fel cred ca am sa fac si eu. Da, e misto sa petreci o zi intreaga intr-un magazin sa probezi nspe produse, dar de extrem de multe ori nu apuci sa le vezi pe toate. Online, poti comanda si la doua noaptea linistit din varful patului.

 

 

 

banner-new-mobil-lichidare-stoc-30-vara

 

 

 

 

      Cristian Iosub