Web Analytics

Reducere la Consola Nintendo Wii Mini + Mario Kart

Juniorul a fost intotdeauna rasfatat cu jucarii si gadgeturi ce l-ar putea ajuta sa isi dezvolte anumite abilitati. In urma vreun an i-am luat un volan cu pedale (Thrustmaster Ferrari Gt Experience). Il luasem in primul rand pentru a isi putea antrena reflexele picioarelor pe pedale si dexteritatea in joc, preferand sa iau o cutie de 50x50cm decat sa ii cumpar masini mari electrice. Minunea a tinut fix 3 jocuri pt ca s-a prins destul de repede ca jocul pe calculator nu este la fel ca atunci cand invarte de volanul lu’ ta-su. 🙂 In plus, nici nu am foarte mult spatiu in jurul biroului ca sa se poata desfasura copilul in voie.

Asadar, se da cu 100 ron plus transport (in Bucuresti ne putem intalni la o cafea) setul din video. Folosit fix de 3 ori si usor de montat  pe birou.

In schimb, dacă juniorul prefera jocurile real life, o sa imi iau pt mine o Consola Nintendo Wii Mini + Mario Kart. Cand eram mic chiuleam de la scoala ca sa joc SuperMario. Tehnologia a avansat dar jocul este același, nemuritor. La evoMag e numai 599 ron (link fără afliliere, deci apasă cu încredere). Nu vreau sa cheltui pe console scumpe atâta timp cât micuțul Wii si-ar face treaba impecabil. E tipul pentru curatenia de primăvară printre gadgeturi si mici electronice care le am prin casa degeaba. Nu, iPhone 5s rămâne pt teste pe iOS deci pe asta nu il dau 🙂 După ce o sa termin cu nebunia de prin casa cu zugrăveală, termopane si alte minuni, trec si la Televizor. Am unul cumpărat din Penny care vreo 7 ani, No Brand, care abia acum incepe sa dea semne de oboseală si o să-i gasesc repede inlocuitor de 40″.

wii-mini-1.jpg.600

 

Subiecte:

Blog

      Cristian Iosub