Reduceri de Paste si Wishlist

Am găsit la eMAG reduceri la toate minunile posibile, de la capsatoare până la laptopuri.  Allview s-a implicat în această campanie oferind reduceri bune pentru câteva telefoane si tablete, astfel că puteți găsi un Allview P6 Life la numai 499 lei si Allview Viva H10 HD la numai 599 lei.

Wishlistul meu de anul acesta nu include telefoane mobile, tablete sau gadgeturi de acest gen ci ceva mai consistent, durabil și pentru care să merite așteptarea. Anul acesta voi face într-un final trecerea la All in One.

Îmi este drag Lenovo, mai ales seria A, cunosc și mi-au trecut prin mână toate laptopurile si AIO prin 2010 – 2011 și suportul este destul de bun pentru RO. Îmi place și HP cum este acesta dar parcă este mult pre pretențios. Nu am nevoie de touchscreen sau sistem audio ultra mega performant, ci mă interesează în principiu să scap de cablurile la PC, să aibă minim 23″ , minim i3, să nu crape procesorul când am Photoshop și Chrome deschise simultan și minim 4 GB RAM. Dacă aveți idei, lăsați în commenturi. Buget: max 3000 lei.

 AIO_LENOVO

Cristian Iosub