Concurs CallRomania.ro !

Dragii mei pasionați de tehnologie, comunicare și concursuri, a venit timpul pentru o nouă campanie callRomânia.ro.

Regulamentul este destul de simplu :

 • Îți alegi gratuit un număr de telefon callRomânia care va fi numai al tău. Dacă ai deja un număr de telefon, este perfect. Poți să mă suni gratuit și să stăm de vorbă oricând vrei.
 • Reîncarci numărul tău în perioada 01 aprilie 2013 – 30 aprilie 2013 (orele 23:59 GMT +3) cu orice valoare vrea inima ta. Dacă deja ai reîncărcat numărul call România la data publicării acestui articol, este suficient să te poți înscrie la concurs.
 • Accesezi aplicația de concurs de pe Facebook (ocazie cu care am creat și o pagină FB pentru blog pentru ca mușchii lui Sweepstakes vor campanii doar pe pagini).
 • Apeși Like la pagina de concurs și participă. Ți se va solicita numele tău, adresa de email și numărul de telefon callRomânia.ro pe care ai efectuat deja reîncărcarea. Bonus : pentru Share sau Invite ofer câte 3 șanse în plus de câștig !
 • Continuă să urmărești acest blog sau pagina de Facebook iar pe data de 02 mai 2013 aflăm numele fericiților câștigători după ce verific în prealabil dacă au respectat condițiile acestui regulament.
Premiu 
Două vouchere în valoare de câte 10€ pentru doi fericiți câștigători cu care poți reîncărca numărtul tău de telefon callRomânia.ro, plus la alegere
 • O cafea în perioada 2-9 mai dacă ești din București sau Craiova
 • O cafea oricând vei trece prin Firenze
Un pic de istorie 
Voice over Internet Protocol  (VoIP), numită și Telefonie IP sau Telefonie Internet este procesul de transmitere a conversațiilor vocale umane prin legături de date de tip IP sau prin rețele în care este folosit acest protocol. Exemple de beneficii aduse de VoIP persoane locuind în SUA (sau oricare altă țară) pot avea număr de telefon românesc; costul convorbirii din SUA în România, de exemplu, e mai mic decât prin alte metode) și în plus cei din România pot suna fără prefix și fără tarife internaționale, formând și plătind ca pentru un număr local. români locuind în România pot avea număr de telefon american.mobilitate ridicată – utilizarea telefonului VoIP în călătorii, vacanțe – atâta timp cât există conexiune internet la destinație (hotel, familie, prieteni).
START !

 

 

 1. Cred ca o sa ma inscriu!!!

 2. CRISTIAN IOSUB 18 aprilie 2013 at 19:01

  Este posibil ca Sweepstakes sa mai dea rateuri pt mobil si când accesati aplicația de concurs, sa va ducă pe pagina profilului de FB. Nu depinde de mine sau de Facebook ci e aplicația șantalie 😉

 3. cred ca-i prea tare cafeaua in Firenze

  Cristian Iosub