Restaurante cu livrare gratuita la quicky.ro

quicky_logo

Am găsit astăzi un site super util : http://www.quicky.ro

Spun că este super util pentru că vine cu ceva nou, în plus, față de agregatoarele de oferte existente. Descrierea siteului este cam asa :

Tu ce preferi in momentele in care iti este pofta de ceva bun? Preferi o pizza aromata cu blat subțire si crocant, o porție de chinezeasca sau poate o shaorma cu de toate. Indiferent de preferințe, acum este mult mai simplu si comod sa ai parte de o masa pe gustul tau. Pentru confortul tău am adunat toate restaurantele bune din București într-un singur loc, pe www.quicky.ro. Aici vei găsi meniurile virtuale ale localurilor care oferă servicii de livrare mâncare in București.  Mai mult, dispui de oferte de preț exlusive si de livrare gratuită la domiciliu. Relaxează-te in timp ce mâncarea ta preferata este livrata la tine acasă in cel mai scurt timp posibil.

Ce face Quicky exact? Quicky adună ofertele de preț și meniurile a foarte multe restaurante din București (urmând să se extindă și în alte localități importante). Dacă de exemplu lucrezi într-o firmă și vrei să îți comanzi ceva rapid de mâncare dar low budget, intri pe site, selectezi zona de livrare și sunt filtrate doar magazinele ce livrează în zona respectivă. Ai la dispoziție meniul, lista de prețuri, timpul de livrare etc.

De exemplu, am căutat restaurante, pizzerii în zona Sebastian (http://www.quicky.ro/bucuresti/livrare-domiciliu-sebastian) și am găsit 34 de firme ce pot livra mâncare ieftin și rapid. În plus, sunt multe firme care au încărcat și fotografii cu produsele din meniu. Dacă se întâmplă sa plasați comanda în afara intervalului orar stabilit de fiecare firmă în parte, primiți un mesaj de tipul Programul de livrare s-a incheiat . Astazi este zi libera. “Traffic” nu primeste comenzi.

Conceptul Quicky.ro a fost lansat in anul 2006  in parteneriat cu un număr restrâns de restaurante.  Aceasta idee a pornit din dorința de a oferi clienților posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de restaurante, implicit produse culinare. Siteul este în dezvoltare deci oricând pot fi adăugate firme noi. În plus este responsive, asta însemnând că de pe telefonul mobil sau de pe tabletă se vede foarte bine fiind adaptat conținutul în funcție de terminalul folosit. Pe partea dreaptă puteți selecta direct categoria de produse căutată astfel încât să nu fioe necesar să deschideți pagina fiecărui restaurant în parte.

Am încercat astăzi de la 1001 nopți (de care nu am auzit până acum) să văd exact cum funcționează așa că am luat câte un
Meniu Big Lunch (ciorba de pui+aripioare pui la tigaie+orez+salata fattoush). Am stat cu burțile în sus pe urmă ca urșii. A venit cam în 45 minute de la comanda și mâncarea era caldă!

meniu_big_lunch

Exista 2 opțiuni de a comanda:

  • Online. Pentru a posta comanda online trebuie să te înregistrezi pe site. Pentru aceasta ai nevoie de o adresa de mail valida.
  • Telefonic la 021-9697, un operator call center va posta comanda pentru tine.

Poftă bună!

  1. De ce te-ai complica cu un astfel de service, cand cam stii ce frass-food-uri/restaurante au delivery in sector, iar unele interesante, care chiar merita, nu fac delivery nici printr-un astfel de curier?

    • pana acum luam de la pph sau pizza ka. Azi am diversificat. Nu am avut cand si vointa sa caut toate cateringurile din sector 🙂

  2. Eu am comandat chiar de la pizza pph prin ei si sunt buni.cand suntem la birou 3-4 ne trimitem mail cu linkuri si comanda unu pt toti

    Cristian Iosub