Revo Base Mini

Acer a lansat la Berlin cel mai mic PC modular: Revo Base Mini

Puncte forte:

  • Mini PC-ul compact si economic, este perfect pentru divertisment acasă
  • Dispune de procesor Intel® Core ™ i7 și până la 8 GB de memorie DDR3L
  • Suportă până la două monitoare, are conectivitate Wi-Fi rapidă și este un hub perfect pentru multimedia

Acer a lansat Revo Base, cel mai nou, compact și puternic dispozitiv din seria Revo mini. Unitatea are o capacitate de doar un litru și funcționează ca hub multimedia pentru cei care doresc performanță într-un dispozitiv compact.  Cu doar 5,3cm înălțime și o amprentă la sol de 14x14cm, Revo Base este dotat cu procesor Intel® Core ™ i7 și până la 8 GB de memorie DDR3L, pentru a executa fără probleme sarcini solicitante, cum ar fi decodare de conținut multimedia de calitate superioară.

Revo Base rulează Windows 10 și vine cu grafică Intel® HD integrată și un sunet de înaltă calitate. Revo Base permite conectarea simultană a până la două ecrane prin HDMI și DisplayPort, în timp ce alte periferice și unități de stocare pot fi conectate prin intermediul celor patru porturi USB 3.1 Gen. 1. Revo Base dispune, de asemenea, de tehnologie wireless 802.11ac, care oferă viteze de până la de 3 ori mai mari decât standardele anterioare. Sistemul de tip VESA permite montarea acestuia în spații chiar și mai mici. Dispune de un spațiu de stocare pe HDD de până la 2TB sau opțional, pe SSD, de până la 256GB, în timp ce un slot pentru cardul SD permite utilizatorului să adauge până la 256GB de stocare externă. Structura modulară permite adăugarea unor module HDD mai mari, dar și memorie RAM suplimentară.

Prețuri și disponibilitate

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea variază în funcție de regiune și vor fi aacesibile in curand pe www.acer.com. Revo Base a fost prezentat la evenimentul de presă next@acer în cadrul IFA Berlin.

 

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
      Cristian Iosub