Comanda Gratuit Cardul Revolut | Primesti Bonus 44 RON

Află ce este Revolut și cum îți simplifică viața

Primești Bonus 44 RON și Cardul Revolut Gratuit!

Băncile percep comisioane atunci când cheltui bani sau faci transferuri în străinătate. Revolut nu are comisioane ascunse!

Revolut este o alternativă la serviciile bancare, bazat pe o aplicație. Revolut aduce libertate banilor tăi, prin cardul și aplicația mobilă care acceptă mai multe monede. Cu Revolut poți acum să trimiți, să cheltuiești și să schimbi bani instant, intuitiv de ușor.

Poți deschide un cont în 30 de secunde, ceea ce îți permite să trimiți pe loc, gratuit, transferuri de bani în 29 de monede din întreaga lume; cheltuiești fără comisioane în peste 150 de monede cu ajutorul unui card Revolut contactless și faci schimburi valutare în aplicație, la cursurile de schimb interbancare.

După ce ai adăugat bani în contul Revolut, poți să-ți folosești cardul Revolut Mastercard® sau Visa la milioane de locații în întreaga lume, folosind cursul de schimb valutar real. Cardul convertește automat în moneda locală la cursul de schimb valutar real, deci nu trebuie să îți faci griji. Acum este momentul perfect să iți faci și tu cont Revolut pentru că oferta cu 44 RON este limitată. Înregistrează-te acum și Comandă Gratuit Cardul Revolut, iar la Prima Tranzacție cu cardul o să Primești 44 de lei in contul tău. Oferta aceasta este valabilă doar dacă îți faci cont până pe 02 noiembrie 2019!

Ce beneficii mai ai cu Aplicația Revolut:

  • Transferuri și Schimburi valutare Gratuite până în 20.000 RON.
  • Dacă ai Iphone poți să plătești direct cu el prin NFC.
  • La fiecare plată primești notificare cu suma și magazinul, chiar înainte ca bonul să se termine de tipărit.
  • Plățile sunt categorisite și poți verifica ușor cât și pe ce ai cheltuit.
  • Faci bugete lunare ca de exemplu “luna asta vreau să cheltuiesc maxim 250 RON pe restaurante”, iar Revolut te anunță când te aproprii de suma respectivă.
  • Dacă pierzi cardul sau ți-a fost furat, acesta poate fi blocat imediat de către tine direct din aplicație, iar dacă îl găsești îl deblochezi.
  • Asigurare de călătorie și de bagaj de la 1 RON pe zi.
  • Asigurare pentru dispozitive.
  • Schimbi bani instant și verifici cursul a peste 150 de valute cu ajutorul Calculatorului de Cursuri valutare.
  • ​​​​​​​Poți să îți activezi și să îți dezactivezi funcția de Contactless/Plată online și poți să setezi și alte funcții de securitate interesante.

Vrei 44 RON și Cardul Revolut Gratuit?
Acum este momentul perfect să iți faci și tu cont Revolut pentru că oferta cu 44 RON este limitată. Înregistrează-te acum și Comandă Gratuit Cardul Revolut, iar la Prima Tranzacție cu cardul o să Primești 50 de lei in contul tău. Oferta aceasta este valabilă doar dacă îți faci cont până pe 02 Noiembrie 2019!
2019/11/02 00:00:00
Cristian Iosub