Robot Ubtech JIMU – Buzzbot Kit

Orange are in magazinul sau online niste robotei de-a dreptul geniali de la Ubtech (link). Am luat acum cateva zile modelul Buzzbot care poate fi construit fie sub forma de robotel dansator, fie sub forma de catel (link).

Preturile nu sunt din cele mai accesibile, fiind intre 99 – 199 €, dar luand in calcul impactul proiectului educational cred ca sunt 199 € bine cheltuiti.

Jimu Buzzbot este un kit lego interactiv care iti permite sa iti creezi propriul robot si sa il programezi, cu ajutorul unei aplicatii, dupa bunul tau plac. Avand 293 de piese si 3 servo-motoare, Jimu Buzzbot iti va permite sa construiesti 2 modele diferite de roboti. Cu ajutorul robotului Jimu iti vei putea testa abilitatile de programator, extinde creativitatea si vei putea invata lucruri noi. Distractiv si educativ, robotul este echipat cu puternice motoare servo, care ofera o manevrabilitate si flexibilitate incredibila a miscarilor.

Robotul se construieste repede, in cca 30 minute, aveti la dispozitie in aplicatia de Android sau iOS toate instructiunile astfel incat sa puteti conecta intreg ansamblul fara sa ramana vreun surubel in cutie 🙂 Astfel vei putea controla robotul cu ajutorul modulelor predefinite sau vei putea seta propriile miscari prin activarea modului RPP. Aceasta functie inregistreaza miscarile facute de tine si le reda in timp real la cererea ta. Programarea robotului se poate face prin intermediul aplicatiilor mobile, unde sunt deja predefinite o serie de miscari si dansuri. Insa oricand puteti adauga noi miscari printr-o interfata atractiva si logica cu drag & drop sau puteti scrie cod in Swift.

Personal il consider complex pentru un junior de 8 ani, unele componente sunt sensibile si nu sunt incluse parti de schimb, dar cu ajutorul unui adult poate deveni ceva super uber educativ!

[vc_images_carousel images=”19587,19586,19585,19584,19582,19581,19580,19583″ img_size=”full” onclick=”link_no” autoplay=”yes” wrap=”yes”]
Recomandarea săptămânii
Gazduire web
      Cristian Iosub