RoEvent.biz si blogul lui Inu

Mă amuz teribil când vreun blogger se apucă să facă liste de mail și să le distribuie spunând că oricum sunt publice. Uite așa toți sătenii ajung antreprenori doar pt că au pus mâna pe comoară : o listă de emailuri ale bloggerilor cu PR1-3.

Astăzi a venit rândul lui RoEvent să intre în categoria sătenilor. Nu pt că adresa lui de mail ar inspira foarte mare încredere (florinluminosu@yahoo.com) , dar pentru modul în care înțelege noțiunea de SPAM 🙂

Când am citit prima oară FlorinLuminosu, m-am gândit la Marian Valorosu. Mi-l și închipuiam cântând cu Roxy Manelista. Dar hai să nu fiu rău și să vedem concret de ce e sătean.

Am primit un email făcut pe genunchi cu cel mai prost și urât template creat vreodată pe Mailchimp. Emailul se numea Newslatter Blogul lui Inu. E greu cu engleza și cu noțiunile : newsletter … newslatter … d-le dracu că tot alea sunt. E cu news deci cititorul înțelege. Apoi, partea cu Blogul lui Inu este o copie ordinară a unui alt blogger care are Blogul lui Ipu. Hai să spunem că dacă ar fi avut măcar un newsletter al unui blog numit Inu, înțelegeam. Dar SPAM-ul e de la un căcat de site care are vreo 3 redirecționări.

Deci nu e nici de la RoEvent.biz ci de la atotputernicul inu.nadrag.ro . Cum poți să ai subdomeniul Inu Nădrag iar la contact să declari Marian Valorosu Florin Luminosu?

Dar ca să vedeți că nu am nimic cu țăranii și nu le spun țărani doar datorită comportamentului jegos, iată pagina despre :

  • Numele real e Luminosu Florin, dar lumea ma stie de Inu sau Flo. In mediul online lumea ma stie de Realtuning.
  • Traiesc si Locuiesc : Comuna Nadrag
  • Varsta: 21
  • Hobby-uri: Sporturi Automobilistice, Tenis de Masa, WebDesign
  • Scoala absolvita: Grup Scolar ” Traian Grozavescu ” Nadrag

Noroc cu Vodafone ăsta că le-a dat internet prin toate comunele părăsite. Dar, ce să îi facem … suntem antreprenori : colectăm adrese de mail, facem o bază de date frumoasă și o încărcăm direct în mailchimp. Utilizatorul poate desigur să se dezaboneze … de la ceva la care nu s-a abonat.

RoEvent: Strada Tineretului, bl.16.sc.B, Nadrag,  307290, Romania

roevent_biz

      Cristian Iosub