Rol.ro, dovada mizeriei premiate de SATI

Rol.ro îmi trimite mizeria asta de newsletter luând adresa de mail dintr-o bază de pe vremea dacilor și a romanilor.

Pentru necunoscători, sunt cifre impresionante. 3.902.536 de vizitatori unici în luna august, înseamnă vreo 125.888 unici pe zi. iRealitatea și Știrile Prost TV aleargă la distanță mică, dar repet : conform SATI.

Deci SATI a devenit barometru al prostiei. Mai nou măsoară gradul de încălcare sistematică a legislației și  drepturilor de autor. Las un pic iRealitatea si Prost TV, că și așa sunt destul de bătuți ei de soartă, dar hai să vedem cum a făcut Rol.ro atâția vizitatori.

Sincer, cine intră pe Rol.ro ca să citească revista presei? Poate câteva zuze înamorate care să trimită felicitări. În rest, Rol.ro e scrum. Ceva bancuri, poze ciordite de la alții, știri scrise în stil manelistic care trebuie să conțină cuvintele “șoc”, “groază”, “incredibil” … cam asta e Rol.ro

Dacă aude Ovi Olaru de Rol.ro, mâine își face o clonă doar să ajungă la 4 milioane de unici pe zi. Sau Aneta Mitroi  dacă află despre succesul Rol.ro, nu o să mai ceară 2000 euro pe advertorial de 250 de cuvinte (serios, chiar atât vrea femeia; că nu îi dă nimeni e altă poveste) ci 3000 de euro pentru că piața merge înainte.

Sunt minunate statisticile. Sunt minunate cifrele cu care mulți își definesc succesul în online. Dar revine întrebarea : 4 milioane de oameni au trimis felicitări sau au citit bancuri? Sincer eu aș merge pe partea de bancuri la maxim 800.000 de unici toată luna august cu tot cu spamurile de pe facebook.

Dar restul sunt din furt de proprietate intelectuală și încălcarea drepturilor de autor. Da, ați citit bine. Pasionații de filme moka pe internet știu că cel mai generos hoster dar mizerabil ca viteză este Rol.ro. Dacă ai filme furate, filmate în sală etc, nu e nici o problemă că nu deții drepturile de autor. Rol.ro te găzduiește.

Ați văzut vreodată NowVideo, MovShare, DivxStage, 180upload, VK etc să își promoveze statisticile pe bază de conținut ilegal?

Doar la rol.ro se poate așa ceva. Partea mișto e că pt spam complet, se bucurau acum ceva vreme că se închid siteurile de filme gratis. dar au uitat ca majoritatea își găzduiau furtul la rol.ro în ogradă. Link

Ce ? Rol.ro nu găzduiește filme? Google it. Exemplu pe filmeHD server 2 duce pe http://superweb.rol.ro/video/a946qbhzvlbfaerqc50tz6ixno0yigq0.html . Dar e ok, are decât filmul și …. tracking code pt a contoriza vizitatorii. Doar trebuie să ajungem cumva la 4 milioane, nu? (link)

comunicat

  1. Funny ca de cele mai multe ori, la subiect ca intotdeauna! Ati lovit cuiul in cap, ROL e o mizerie ce umbla cu furtisaguri, asa a ajuns unde a ajuns. Pe subdomeniul cu poze, pe langa faptul ca acestea sunt furate si de prost gust cele mai multe, aranjamentul reclamelor Adsense imita continutul, ceea ce e strict impotriva politicii Google Adsense. Dar asta e, avem hoti de buzunare in tramvaie si Rol.ro online.

    Cristian Iosub