Web Analytics

România poate fi încă salvată

Experiența plecării în străinătate schimbă percepția asupra multor lucruri ce ne înconjoară.

Din România în ultimii 23 ani au plecat aproape toate valorile intelectuale autohtone lăsând în schimb loc unei culturi formată din emisiuni tv Crude,  ciobani in prime-time care terfelesc până și ultima fărâmă de lege doar pentru a își satisface narcisismul recunoașterii de putere, actori de mare clasa ce au ajuns să se prostitueze la televizor pentru un procent de audiență, clasa politică este un joc de ping-pong continuu pe banii contribuabililor , biserica ortodoxa jumuleste pe ultima suta de metri parca așteptând din umbra preluarea puterii țării ca în timpuri de mult uitate…

Antrenori de marca ai gimnasticii românești au emigrat in străinătate, formații de muzică românești tind să moară lăsând loc manelelor , țăranii după revoluție au vandalizat CAP-utile pentru a se asigura că nu va mai veni nimeni să poată produce ceva în zonă datorită investițiilor mult prea mari care trebuiesc făcute, tot țăranii au vândut pe palincă instalațiile de irigație ale României (instalații pentru care o întreagă țară a făcut sacrificii ca ei să le aibă), ungurii își cer autonomia în nordul țării, orașele de la extremități sunt la limita legii privind contrabanda, copiii nu mai sunt incurajați să meargă la olimpiade datorită jocului cu premiile care sunt, bă nu sunt,  în școli se mai cere obligatoriu fondul clasei motivandu-se lipsa materialelor didactice și asta doar pentru ca ori directoarea a futut banii din buget, ori îi e rușine pe dreptul copiilor să bată cu pumnul în masă la minister , preferând să se prostitueze în fața inspectorilor…

Țiganii continua să facă legea indiferent de țara în care se află, polițiștilor le e frică să folosească pistolul deși pentru asta și-au ales meseria, bolnavii de cartier continua sa talhareasca orice nou venit pe teritoriul lor, doctorii continua sa ceara bani pe medicamente deși este același discurs ca la profesori, medicii de familie continua sa fie jepcari împuțiți care merita sa moara în chinuri (scopul lor în viață e să ia cât mai multă șpagă pentru a îsi permite croaziere (nu vorbesc decât din văzute), buzoienii continua să invadeze Italia cu toți handicapații lor (fizic) care sunt trimiși la cerșit iar banii sunt expediați în România (Firenze, Perugia, Arezzo, sunt doar trei orașe din multele unde au exclusivitate de teritoriu buzoienii).

Operatorii de telefonie își tratează clienții ca pe ultimele cârpe având ca angajați în departamentele de legal, verișori și cumnați ai angajaților ANPC sau ANCOM (sarut’mâna doamna Olaru, frumoasa greaca, nu?).  Operatorii de cablu tv crează pe principiul serviciilor de internet prin fibra, o clasă de consumatori numită consumatori captivi. O dată formată clasa, va primi m**e din cea mai siropoasă și chiar nu ai ce face.

Organele statului sunt în comă. Poliția e în comă. Justiția e în comă. Dreptatea românului este în comă.

 De ce???

 Datorită unei mentalități bețivo-românești avută de poporul nostru după 1989. Generațiile de tineri de după revoluție au fost schinguite psihic și intelectual de către adulți astfel că acum ajungem să ne întrebăm “de ce-ul de mai sus”. Copiii din ziua de astăzi sunt educați de un sistem școlar handicapat. Copiii noștri au exemple de viață negative. Îmi e greu să cred că voi mai apuca vârsta pensionarii iar dacă o voi apuca totuși mă gândesc cu groaza ca lehamitele actuale ne vor plăti pensia.

Piramida economică este relevante pentru a se demonstra unde s-a ajuns. Iar atunci când nu se va mai putea, se va acționa.

S-a încercat cu proteste de strada, s-a încercat cu negocieri, s-a încercat prin trimiterea unuia la Bruxelles sa vorbeasca despre piața universității. Soluțiile amiabile s-au epuizat.

Româna poate fi salvată NUMAI prin preluarea puterii de către armată și impunerea unui program de întoarcere a romanilor de peste hotare, marginalizarea eventual prin construirea unui oraș numai pentru țigani, relansarea vechilor cooperative si impunerea muncii colective,  trimiterea tuturor puscariasilor din România la munci in agricultura, pedepsirea prin taierea unei mâini pentru cei care sunt prinși cu luare de mita, santaj, tâlhărie pedepsirea prin castare a violatorilor si pedofililor, încadrarea la omor cu premeditare pentru cei care se urca bauti la volan si omoara nevinovatii

Romania poate fi salvată cel mai rapid printr-un atentat si o execuție pe rând a parlamentarilor noștri. Nu neaparat un mr.V, dar trebuie sa admitem ca soluția este eliminarea selectiva.

 Link util : http://www.zf.ro/analiza/economia-sta-pe-o-piramida-inversata-3-1-mil-salariati-din-privat-sustin-15-mil-bugetari-copii-pensionari-si-asistati-social-este-sustenabil-modelul-de-organizare-a-romaniei-10081177

Tags:

Blog

      Cristian Iosub