Satul Prunilor

Satul Prunilor este un complex situat pe o proprietate de 6 hectare la marginea padurii, in comuna Pietrosita, judetul Dambovita. In Satul Prunilor sunt construite 7 vile, fiecare avand 250 mp suprafata utila.  Vilele au vedere panoramica impresionanta spre trei masive muntoase: Leaota, Bucegi si Baiului. La parter, fiecare vila are o garsoniera cu baie proprie, iar la etaj sunt disponibile cate trei camere, fiecare cu baie proprie: doua duble twin si o dubla matrimoniala (21 de camere si 7 garsonierere inseamna cca 56 persoane).  Restaurantul Satul Prunilor are o capacitate 100 de locuri in salonul principal si de 24 de locuri in salonul mic.

Descrierea este impresionanta si lista de servicii aditionale duce cu gandul ca fiind o locatie ideala pentru teambuilding sau workshop-uri. Pentru teambuilding-uri ofera programe de aventura (contracost) de tipul Treasure hunt, Paintball, Mountain-bike, ghizi pentru traseele montane. Pentru workshopuri exista o sala de conferinte cu o capacitate de cca 100 persoane, ecran, videoproiector si flipchart.

Weekendul trecut am petrecut doua zile si jumatate super frumoase in Satul Prunilor, relaxante si cu o priveliste minunata. Desi Satul Prunilor pune la dispozitia grupurilor toate conditiile unui weekend la munte memorabil, drumul de dinaintea complexului este nepavat, acoperit cu pietris si nu putini au lasat bucati din masina prin gropile de la intrare. Este o panta extrem de nepractica pentru masinile mici mai ales daca au garda joasa sau putini cai putere sa reuseasca sa treaca cu brio testul de rezistenta. In total nu cred ca ai unde sa aduci mai mult de 20 masini, asta daca le bagi si printre case cum am vazut in ultima zi ca incepusera bucurestenii sa faca. Deci fara parcare, un workshop cu 40 persoane din zone diferite ale tarii ar fi macel.

Bucataria, insa, este incredibila. Servirea este rapida si tanti bucatareasa e ca o mamica pentru oaspeti. Gateste orice, pentru oricine, chiar daca asta ar insemna 4 tipuri de mancare diferite la felul I. Mancarea este gustoasa, multe dintre preparate sunt facute acolo, nu cumparate, ca de exemplu salatele de vinete, fasole batuta, icre. O parte dintre noi am facut un traseu Piatra Arsa – Babele – Crucea de pe Caraiman si ne-au facut pachetele ca la scoala cu mancarea de pranz, chestii care sa le putem cara si sa nu se strice in cateva ore (snitele de pui si dovlecei, salate).

Conditiile din complex sunt foarte bune, asternuturi curate, apa calda (cam mica presiunea totusi), in dreptul garsonierelor sunt mese cu scaune unde poti lucra la laptop sau poti juca fara griji ceva board game-uri, sunt doi catelusi prietenosi pe care nu stiu cum ii cheama dar noi i-am botezat Petrica si Bobita (a aparut si un al treilea la un momentdat), cafeaua este infinita si poti sa iti iei oricand, chiar si in afara orelor de masa si nu in ultimul rand oamenii sunt foarte deschisi si serviabili. Cu ocazia asta mi-am adus aminte ca am cerut un prelungitor de la receptie si la decazare am uitat sa il las. E la camera 701 daca aveti nevoie de el 🙂 Bonus: Bogdan Clinciu, managerul şi co-proprietarul complexului, este un om de milioane!

Pentru un weekend la munte cu trasee in apropiere si liniste, intre Casuta din Copac unde am fost acum cateva luni si Satul Prunilor, aleg fara sa ma gandesc Satul Prunilor.

Recomandare

      Cristian Iosub