Schimbări ale serviciului 3D Secure – ING Bank

Începând cu data de 20.04.2015 serviciului ING 3D Secure pentru cardurile ING Visa/Mastercard Business se modifică în vederea efectuării plaților pe internet foarte ușor și în deplina siguranță.

Ce este nou?

Pentru autorizarea tranzacțiilor făcute cu cardul pe internet, ți se va solicita sa introduci o parola care iți va fi trimisa prin SMS. De fiecare data vei primi o alta parola, care va fi valabila exclusiv pentru tranzacția respectiva.

Dacă ai deja o parola fixa, stabilita pentru cardul Visa Business/Mastercard înrolat în serviciul 3D Secure, aceasta nu va mai fi valabila începând cu data de 20.04.2015.

Ce trebuie sa faci?

Parola 3D Secure va fi transmisa la numărul de telefon mobil înregistrat pe numele utilizatorului de card în sistemele băncii. Este foarte important să te asiguri ca această informație este actualizata! Poți modifica oricând numărul de telefon mobil prin intermediul ING Home’Bank sau în ING Office-ul.

Ce mai trebuie sa știi?

A fost actualizat și documentul Condiții Generale Pentru Carduri ING Profesional/ING FIX, parte din contractul ce reglementează emiterea si utilizarea cardurilor pentru persoane juridice și alte entități. Poți descărca noua versiune a documentului de pe siteul ing.ro sau o poți solicita în orice ING Office.

ING_3D_SECURE

  1. L-au introdus mai devreme de 20 Aprilie.

    Cristian Iosub