Scoala Altfel 2014 la The Light Cinema

The Light Cinema, ca si in anii precedenti, vine in intampinarea si sprijinirea saptamanii Scoala Altfel cu o oferta speciala si accesibila de filme educative si distractive dedicata tuturor participantilor, dar mai ales copiilor.

 

Oferta Speciala la The Light Cinema pentru grupuri de minim 30 persoane (copii sau adulti), in perioada 7-11 Aprilie 2014:

 

1. “Biletul Special” – 10 lei /persoana (elev sau adult). Include 1 bilet de cinema valabil pentru orice film 2D/3D. Acest tarif special ofera o reducere de 35% pana la 45% fata de tariful afisat la casele de bilete.

2. “Pachetul Special” – 20 lei / persoana (elev sau adult). Include 1 bilet de cinema valabil pentru orice film 2D/3D si un Meniu (compus din suc Cappy Pulpy si Popcorn). Acest pachet special ofera o reducere de 30% pana la 50% fata tarifele afisate la casele de bilete.

Va asteptam cu drag la The Light Cinema sa descoperiti o lume noua incitanta si creativa, sa traiti experiente distractive si educative impreuna cu cei mai populari eroi de cinema: Tarzan si Jane (Tarzan 3D), TinkerBell si Zanele Disney (Zana Pirat 3D), Blu si Jewel (Rio 2), Peabody si Sherman (Dl. Peabody si Sherman 3D) , Capitanul America (Razboinicul Iernii 3D), in cele mai noi filme digitale care vor fi difuzate pe marile ecrane la The Light Cinema in perioada 7-11 aprilie 2014.

De asemenea, Patinoarul Unic Ice din Liberty Center a pregatit o oferta speciala pentru toate grupurile de copii care vin sa vizioneze filme la The Light Cinema in perioda 7-11 aprilie 2014, astfel: La fiecare achizitie a 4 bilete intrare patinoar: se ofera 1 bilet gratuit! Oferta la patinoar este valabila doar pentru grupurile care au achizitionat bilete film la The Light Cinema.

Tarife speciale Bilete Patinoar in perioada 7-11 aprilie 2014:

 • 10 lei – 90 min (fara inchiriere patine);
 • 15 lei – 90 min (patine incluse)

In centrul comercial Liberty Center vor fi organizate evenimente dedicate programului Scoala Altfel: activitati practice, concursuri, ateliere de creatie pentru copiii de toate varstele:

 • Ziua 1: Vitamine, vitamine, sanatate de la cine?
 • Ziua 2: Nota 10 la disciplina strazii
 • Ziua 3: Cartea, prietena mea!
 • Ziua 4: English Day
 • Ziua 5: Atelierul micilor artisti
 • Ziua 6: Invatam si ne distram!
 • Ziua 7: Gala premiantilor

Detalii contact:

 • Rezervari si Programari pentru vizionare filme la The Light Cinema se pot face la info@lightcinemas.ro sau 0732.300.150/154. Insotitorii copiilor primesc gratuitate in functie de marimea grupului. Mai multe informatii legate de filme si programul The Light Cinema gasiti pe pagina cinematografului: www.lightcinemas.ro
 • Rezervari si Programari la Patinoarul Unic Ice se pot face la email: unic_tour@yahoo.com sau tel: 0720 696 044 / 0765 567 894
 • Pentru mai multe informatii referitor la activitatile desfasurate in Liberty Center va rugam sa accesati pagina de Facebook a Centrului Comercial: www.facebook.com/LibertyCenterMall sau sa contactati reprezentantii Liberty Center la email: contact@libertycenter.ro sau tel. : 021.369.98.60

 

scoala_altfel_2014_site

   Cristian Iosub