Web Analytics

Scrisoare către Moş Gerilă

Dragă moşule,

Ne-am cunoscut acum foarte mult timp. Relaţia noastră a fost de scurtă durată pentru că te-au scos din grila de programe mai repede decât a scos RCS-RDS postul Discovery. În locul tău a venit Moş Crăciun dar nu a apucat decât câţiva ani pentru că ne-am întors ca ţară cel puţin 20 ani în urmă. Ca şi tine, a avut grijă în fiecare an să primim cadouri frumoase. Eram mici. Ne bucuram când venea tata de la servici şi ne aducea un ou Kinder în ziua de salariu. Noi ziceam că e din contul tău. Ne bucuram când colindam uliţele satului şi primeam covrigi uscaţi în pod, portocale şi bomboane. Apoi, aşteptam cuminţi noaptea de ajun să vii ca să înmulţim cadourile primite de la colind.

Când eram mici nu cunoşteam preţul banului şi ne bucuram la orice fel de cadou primit de Crăciun, indiferent cât de mic ar fi fost. Erau ani mai buni, erau ani mai dificili. Dar bugetul tău, moşule, ştiu că este limitat şi nu poţi oferi copiilor tot ce şi-ar dori ei sau părinţii lor.

Acum moşule, să ştii că am crescut. Nu mai port pampers şi nici trenuleţele de lemn nu mai stau sub pat. Este rândul lui Marius să primească cadouri. Şi cum el este deja un băiat mare, îi trebuie BigBoysToys. Aşa că moşule, facem o afacere împreună. Eu mi-am luat un Ar.Drone de crăciun pentru că ştiu că anul acesta bugetul îţi este limitat. Dar m-am gândit să te ajut cu idei şi preţurile cele mai mici care le-am găsit. I-am promis lui Marius că atunci când mă voi întoarce acasă, vom face împreună un elicopter pentru el. Dar nu îl voi vede curând. Dacă treci e la el anul acesta, şi-ar dori chiar şi în lipsa mea un elicopter. Pentru a cumpara un elicopter cu camera video click aici. S-ar bucura enorm să ştie că a primit un elicpter cu care poate să filmeze cum face tatăl lui.

Aşadar moşule, Moş Gerilă, Moş Crăciun … pentru mine vei fi tot moşul. Când eram mic aşteptam noaptea ajunului să te văd şi mereu adormeam până să îmi laşi cadoul. Moşul poţi fi tu, poate fi un părinte, pot să fiu eu. Oricine poate fi moşul iar un gest frumos de Crăciun poate reprezenta gestul moşului pentru copiii săi.

Acest articol este şi participant în campaniile blogwarards

Tags:

AmintiriBlogCalatorii

  1. […] În primul rând se apropie sărbătorile de Crăciun iar dşoarele aşteaptă cadouri de la Moş Gerilă. Cu atâtea cheltuieli pe cap în perioada sărbătorilor, orice amânare de plată este bine […]

    Cristian Iosub