Web Analytics

Un Selphy pe zi

F64 si Canon organizează în perioada 09 – 22 iulie un concurs interesant – un Selphy pe zi. În cadrul campaniei se oferă in total 14 de premii cu valoare egala, si anume 14 imprimante Canon Selphy CP820.

Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi oricare aparat foto – compact, mirrorless sau DLSR din magazinul fizic F64 sau online de pe www.f64.ro. Prin achiziție se înțelege o comandă plasată pe site sau direct în magazinul F64. În cazul în care o comandă este plasată în magazinul F64 şi nu ai cont în site, consultanții F64 îi vor crea cont 🙂 Data la care este plasată comanda este data la care se consideră participarea.

În cazul în care un participant cumpără de mai multe ori de la F64 oricare aparat foto – compact, mirrorless sau DLSR, șansele cu care intră în tragerile la sorți sunt echivalente cu numărul de comenzi. Fiecărei comenzi îi este asociat un id de comandă. Tragerea la sorti se va efectua dintre toate ID-urile aferente comenzilor plasate.

Câștigătorul imprimantei zilnice va fi afişat pe blog-ul F64 (www.f64.ro/blog) şi pagina de Facebook F64 (https://www.facebook.com/F64Studio) la data fiecarei extrageri.

Detalii și regulament pe F64.ro

Canon-Selphy-CP-820-alba-imprimanta-foto-10x15cm-31470

 

Tags:

BlogInternet

      Cristian Iosub