Simulator Windows Phone 8.1

Microsoft a lansat un simulator de Windows Phone 8.1 pe siteul trylumiaphone.com . Esti indecis dacă să cumperi un Windows Phone? Probează-l virtual ca să îți faci o impresie despre acesta !

Pentru toți utilizatorii indeciși dacă să treacă la un Windows Phone (și pentru toți cei care cred că știu totul despre versiunea 8.1), Microsoft publică pe site-ul său un simulator care vă permite să explorați toate caracteristicile Windows Phone în detaliu.

De la modalitatea de transmitere a unui mesaj, până la  transferul de date,  puteți apăsa click pe una dintre opțiunile din partea stângă și este prezentat sub forma unui clip video modul de lucru pe Window Phone

Ideea este faină dar l-aș fi văzut acest simulator mai mult ca pe un site cu lectii interactive (de tip LMS) prin care utilizatorul să poată vede un material video dar să poată fi ghidat și el prin click pe meniurile unde trebuie să intre pentru a efectua o anumită operațiune.

 

 

windows_simulator

  1. Imi place aceasta idee pe care cei de la Windows incearca sa o promoveze. Multi nu se trec pe Win8 fiindca nu stiu daca se pot descurca, dar acum ca pot testa acest sistem de operare, va atrage mai multi utilizatori.

  2. E un fel de tutorial mult mai complex si pentru toata lumea. Parca m-a convins in proportie de 80% sa ma trec si eu pe win8 de la android.

  3. Nu strica sa fie si un meniu interactiv asa cum ai spus si tu cristi, insa mi se pare destul de ok prezentarea video.

  4. Interesant simulator. Parca as incerca si eu acest sistem de operare. M-am plictisit de android.

    Cristian Iosub