„PHP Battle Rap”, organizat de către SkillValue în parteneriat cu ONE Agency

Platforma online gratuită de IT skills testing, SkillValue.com, lansează pentru prima oară în parteneriat cu ONE Agency, „PHP Battle Rap”, un hackathon online, dedicat programatorilor PHP din Romania.

Competiția online a început pe 20 februarie, și se termină pe data de 30 martie, timp în care dezvoltatorii de software din România (în special cei care au interacționat cu Drupal și Symfony) se pot înscrie într-una din cele 2 categorii ale competiției: Drupal si Symfony.

Fiecare categorie este alcatuită din 2 etape:

  • 1 Quiz (Multiple Choice Quiz) pe Drupal sau Symfony, fiecare compus din 10 intrebări cu timp limitat de 10 minute.
  • 1 AlgoPlay, exercitiu de algoritmică care poate fi rezolvat in PHP in maxim 50 de minute.

Locul 1 din  fiecare categorie o să fie recompensat cu un combo ticket la DrupalCamp Transylvania 2017 si  DrupalCon 2017 Vienna.  In cursa pentru premiu intră doar participanții care trec prin cele 2 etape ale categoriei alese și ating cel mai bun scor.

„PHP Battle Rap” este organizat în partenariat cu ONE Agency, agentie web care investește constant în dezvoltarea comunității PHP, sponsor principal al DrupalCamp Transylvania 2017. ONE Agency, compania belgiană cu sedii in Louvain, Bruxelles si Gent, se concentrează pe livrarea de produse software de calitate dezvoltate cu Drupal atât pentru sectorul privat cât și pentru cel public. Agenția isi acompaniază clienții în tot ciclul de dezvoltare: strategie, design, arhitectură, implementare si suport.

Hackathon-ul online este organizat prin intermediul SkillValue.com, o platformă gratuită de testare IT, care înglobează exerciții algoritmice și teste tehnice destinate dezvoltatorilor de software din întreaga lume. Lunar, se lansează pe platformă competiții online de coding cu tematici diferite. O scurtă retrospectiva a anului 2016 se află aici.

Pentru a te înscrie în competiție sau pentru a afla mai multe informații despre aceasta, accesează „PHP Battle Rap”.

Voi fi prezent la DrupalCamp Transylvania 2017 în perioada 31 martie – 02 aprilie 2007 așa că participarea la eveniment o să se transforme intr-un city-break veritabil, mai ales că este prima oară când ajung în Tîrgu Mureș.

SkillValue lansează „PHP Battle Rap” România, în parteneriat cu ONE Agency

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
  1. Necula Nanescu Ovidiu 14 martie 2017 at 14:41

    Foarte tare !!!

    Cristian Iosub