Smailo Energy : inside info

Am văzut la viața mea cum arată multe tablete înauntru. Dar atâta scotch cât am găsit în Smailo Energy 7, nu am găsit nici pe jucăriile juniorului.

Astăzi am semnat certificatul de divorț al unei tablete folosite extrem de puțin. A avut ghinionul doar să se ardă. La vremea ei era vreo 350 lei, iar reparația ar fi fost vreo 200. Am văzut azi în Real AFI un Go Cleaver la 199 lei și o tabletă Arnova 7h G3 la 299 lei. Așa că dacă vreau chinezării pt testarea apk-urilor, am de unde alege.

Dar momentan e ok, singurul din casa care nu are tabletă, telefon și laptop (obligatoriu toate 3 pe acelasi proprietar) este porcușorul de guineea.

Revenind la Smailo, am observat două chestii ciudate. Era folosit scotch aproape pt orice. Pe piese, sub piese, peste tot am strâns un pumn de scotch. Când am desfăcut-o, m-am speriat : părea făcută în totalitate de mână, în subsolul vreunui cămin din Regie. Nu a fost dusă niciodată în service și nici desfăcută. Deci așa e modelul.

Btw, știți legenda conform căreia alimentatorul protejează la fluctuațiile de tensiune? Ei bine, e doar legendă. Recomand UPS pt priza unde încărcați chinezării chiar dacă au alimentatoare originale.

      Cristian Iosub