Smailo Web Energy 7 – comanda

Dotări actuale, ca să mă laud un pic :

 • iPad 4 de 16 GB, negru, cumpărat din Apple Store la ofertă cu iPod shuffle de 2 GB cu doar 329 €
 • iPhone 5 primit gratuit de la 3Italia.

Juniorul :

 • Tableta E-Boda IMPRESSPE3D Essential A100 la 399 RON de la Domo, ajuns acasa cu urlete și trâmbite, iar pentru un încărcător compatibil cu această tabletă mai aveam un pic și trimiteam email femeilor de serviciu de la Domo. Greu, foarte greu. Tabletă bună dar management prost, incompetent la eBoda si Domo.

Soția :

 • iPhone 4s pe care m-am jucat o vreme și eu. După  ce am văzut că bateria se încălzea la 15 minute de convorbire, l-am schimbat cu unul nou și a rămas la ea telefonul.
 • Smailo Web Energy 7 , la doar 397 RON de la PC Garage.

Caracteristicile tehnice ale lui Smailo Web Energy 7 sunt extrem de bune comparativ cu prețul minuscul cerut de producător. La  doar  88€ avem 8 GB memorie internă,  wireless 802.11 b/g/n (sunt curios să îl văd în acțiune acasă dacă prinde din bucătărie semnalul router-ului din dormitor, fiind despărțite camerele doar de un perete), 512 MB DDR3 și procesor de 1200 MHz.

Singura mea teamă este de sensibilitate a touch-ului. Dar, am comandat, va ajunge, rămâne să vedem 🙂

 1. Ma bate si pe mine gandul sa comand aceasta tableta.Vei face un review al functionalitii acesteia?

 2. Buna @Madleene,
  Din păcate am văzut tableta doar prin FaceTime pt ca am luat-o pt soția mea care este in România iar eu sunt in Italia. Din ce am discutat pana acum cu ea, este foarte foarte multumita de tableta, display-ul are un touch extrem de bun iar plasticul este rezistent si de calitate. Abia aștept sa o încerc când o sa ma duc in vacanța.

  Cristian Iosub