Smart Bill Cloud este câștigătoarea Business Wall of Fame

Smart Bill Cloud, dezvoltata de Intelligent IT, este ,,Cea mai buna aplicație din România” si va beneficia de promovare în valoare de până la 30.000 de euro si va fi inclusa în portofoliul Romtelecom Business Solutions. International Leader Media, care a susținut aplicația câștigătoare, va beneficia, de asemenea, de promovare în valoare de până la 10.000 de euro în cadrul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom. Câștigătorul international si cel mai bun startup vor fi desemnați până pe 15 august.

Smart Bill Cloud, aplicația de facturare dezvoltata de Intelligent IT, este ,,Cea mai buna aplicație din România” din cadrul concursului international ,,Business Wall of Fame”. Aplicația, care va fi integrata în portofoliul Romtelecom Business Solutions, va fi promovata, începând cu acest an, prin intermediul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom, în valoare de până la 30.000 de euro.

Locul al doilea a fost acordat companiei Top Global Solutions, pentru aplicatia Top Checks, care generează notificări în timp real legate de situația financiara sau juridica a partenerilor de afaceri ai unei companii.

Pe locul al treilea s-a clasat aplicația Sedona POS, creata de Sedona ALM SRL, care permite emiterea de bonuri fiscale de oriunde, prin conectarea unei tablete sau a unui smartphone, prin Bluetooth, la o imprimanta. Atât Top Checks, cât si Sedona POS vor fi incluse în portofoliul Romtelecom Business Solutions, care, astfel, vor ajunge sa fie cunoscute de peste 150.000 de companii.

Aplicațiile câștigătoare au fost selectate dintr-un total de 59 de aplicații, înscrise de 54 de dezvoltatori de software. Acestea au fost selectate de un juriu de experți (format din manageri, consultanți în vânzări, respectiv produse si IT din cadrul Romtelecom) dintre aplicațiile cu cele mai multe voturi din cadrul competiției.

Prin concursul ,,Business Wall of Fame”, Romtelecom promovează aplicații inovatoare care oferă soluții pentru companiile mici si mijlocii. Concursul a fost inițiat la nivelul Deutsche Telekom si organizat si în alte 5 tari (Cehia, Croatia, Ungaria, Polonia si Slovacia). Concursul se adresează dezvoltatorilor de software si startup-urilor care doresc sa-si promoveze aplicațiile, dar si comunității de business. Voturile si aplicațiile au fost înregistrate pe wallofbusiness.ro. Toți votanții înregistrați, reprezentanți ai unei companii, si care au ales sa devina suporteri ai unei singure aplicații, au intrat în competiția pentru o campanie de marketing dezvoltata pentru compania lor. În cadrul concursului au fost înregistrate peste 77.300 de voturi.

Astfel, cel mai convingător suporter al aplicației câștigătoare Smart Bill Cloud este International Leader Media, care va beneficia de o campanie de marketing derulata de Romtelecom, în valoare de până la 10.000 de euro. Câștigătorul a fost desemnat de un juriu format din experți Romtelecom si un reprezentant al aplicației câștigătoare, în baza comentariului prin care au fost scoase în evidenta cele mai relevante caracteristici ale aplicației.

Câștigătorul international si cel mai bun startup vor fi anunțați până pe data de 15 august. Câștigătorul pentru “Cea mai buna aplicație internațională” va deveni Partener Cloud al Grupului Deutsche Telekom în toate cele sase tari înscrise în competiție, astfel aplicatia ajungând sa fie cunoscuta de aproximativ 1,3 milioane clienți business. În parteneriat cu incubatorul hub:raum din Cracovia, câștigătorului categoriei ,,Cel mai bun startup” îi poate fi acordata o propunere de investiție în valoare de până la 80.000 de euro.

 

smartbill

      Cristian Iosub