Smart2view by Allview (P)

Principala_st

Smart2view

În premiera, Allview introduce tehnologia Smart2view. Imaginile de pe Smartphone-ul sau tableta ta Allview pot fi acum vizionate pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display, fie ca este vorba despre jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing sau apeluri video în rețelele de socializare.

 

SmartPhone Allview H2 Qubo

De astăzi poți renunța la DVD player, consola de jocuri si antena satelit! Pentru ca a apărut noul H2 Qubo, smartphone-ul care iti simplifica viata.

Gratie funcției de ecran wireless si a tehnologiei inovatoare Smart2View introdusa de Allview in premiera in Romania, poti transfera cu ușurința conținutul dorit de pe telefonul tău H2 Qubo pe orice televizor cu port HDMI, având astfel parte de o experiența de divertisment complexa.

Calitatile lui H2 Qubo nu se opresc aici. Smartphone-ul este echipat cu un procesor Quad Core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 512 MB, procesor grafic Power VR SGX 544 si camera foto OV 5647 de 5MP. Telefonul dual-SIM ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean care te va surprinde prin performanta sa.
H2 Qubo poate fi achizitionat si fara tehnologia Smart2View.

 

Tableta VIVA H8

Familia VIVA s-a îmbogățit cu un nou membru: tableta VIVA H8.

Vei recunoaște la H8 toate calitățile care te-au cucerit la tableta VIVA Q8: designul super-slim si elegant, procesorul puternic, displayul generos, ecranul in culori vii si cea mai noua versiune a sistemului de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Dar VIVA H8 iti va oferi si mai multe: conectivitate 3G, Bluetooth si GPS.

Orice utilizare a tabletei VIVA H8 devine o experiență plăcuta datorita procesorului puternic Cortex A7 Quad Core de 1,2 GHz, memoriei RAM de 1 GB si soluției grafice Power VR SGX 544 cu 8 nuclee, care îți oferă o performanta grafica superioara. Astfel, cele mai avansate aplicații rulează cursiv si rapid. Cu tehnologia HSDPA+, care permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps, streamingul video se va realiza rapid si orice aplicație îți dorești se va descarca într-un timp mai scurt. Memoria interna de 8 GB (extensibila pana la 32 GB prin card Micro SD) îți oferă spațiul necesar pentru a stoca toate fișierele de care ai nevoie.

  1. Am eu impresia sau designul tabletelor seamănă cu mini iPad ?

  2. Mi se pare super ideea! Se aseamana cu chromecast-ul da’ din cate vad e a mai flexibil in ceea ce priveste continutul pe care il poti transfera pe televizor.

  3. Produse noi!Sunt impresionat. Cei de la Allview vin cu produse din ce in ce mai bune, dar si cu noi inovatii pe piata romaneasca. Sunt curios cum functioneaza acest smart 2 view. Cat despre telefon si tableta consider ca sunt doua produse care isi merita toti banii.

  4. O tabelta cu personalitate, subtire delicata , usor de manevrat si cu un procesor foarte puternic care iti da o viteza de raspuns rapida.Are o camera principala de 5 MP si una frontala de 2 Mp potrivita pentru videocall.

  5. salut ,am luat si eu adaptor hdmi smart2view si nu merge in portul hdmi al tv-ului,spuneti-mi si mie va rog cum sal folosesc am un tel. h2qubo.multumesc mult

    Cristian Iosub