Smartphone P9981- BlackBerry® Porsche Design

 

Astăzi am avut ocazia să mă joc pe un Smartphone P´9981- BlackBerry Porsche Design.

Telefonul are în interior un Blackberry Dakota (bătrânul Bold Touch 9900) dar are carcasa Limited Edition făcută de Porche. Din câte am discutat cu deținătorul, l-a cumpărat acum vreun an din Hong Kong cu 2300$. Dealtfel, Porche are obiceiul să personalizeze tot felul de ochelari, cuțite de bucătărie, ceasuri, adidași, portofele, genți și multe altele.

Siteul Porche design este : http://www.porsche-design.com/international/en/products/

Revenind la telefon, alegerea a fost excelentă pentru Porche. BackBerry este o marcă de renume în Asia, era în Statele Unite iar în Europa e utilizat doar pentru că e qwerty, dar nu și cu funcția BB decât în mediul business.

P9981, pentru că are și un număr, vine cu 2.8-inch touch screen, procesor de 1.2 GHz , 768 MB RAM, 8 GB internal memory + microSD card slot, Wi-Fi 802.11 b/g/n, dual-band, HSDPA 14.4Mbps, HSUPA 5.76Mbps, BlackBerry OS 6.0 upgradabil la 7.0.

Dai un ban, dar e limited edition. Sau, mai bine iei un 9900 și carcasă de la chinezi 🙂

Ideea e că mi-a trezit amintiri plăcute de pe vremea când BB era un brand în România, pe vremea când făceam schimb de PINuri ca să ne trimitem mesaje gratuit. Aceeași amintire plăcută am avut-o și când am testat un PlayBook. Dar sentimentul era de milă defapt, deoarece în BB World aplicațiile de calitate le poți număra lejer pe degetele unei singure mâini, față de Google Play și Apple Store unde sunt fără număr, ca la lăutari…

Și bonus două video cu unboxing și prezentarea acestuia.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QT-rbpDx13c[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Asz9CfDtnK8[/youtube]

 

      Cristian Iosub