Smartwatch E-ink Evolio X-fit

Evolio a lansat  X-fit – un smartwatch cu încărcare wireless și o autonomie de până la 30 de zile. Noul ceas inteligent este dotat cu un ecran E-ink de 31×33 mm și are o grosime de doar 9,8 mm.  Gadgetul se conectează la smartphone prin Bluetooth 4.0 și transmite automat notificări pentru apeluri ratate, SMS-uri sau diverse alarme.

X-fit monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul pașilor efectuați, distanța parcursă, viteza deplasării și numărul de calorii consumate. Schimbarea ferestrelor ce afișează diverși parametri se face prin atingerea unui buton de tip touch. Display-ul E-ink permite utilizatorului o vizualizare clară a meniului, indiferent de unghiul din care ecranul este privit, sau de cât de puternică este lumina soarelui. În funcție de preferințe, background-ul ecranului poate fi customizat în negru sau alb.

X-fit aduce ca noutate în categoria de dispozitive wearable Evolio modul de încărcare wireless, aceasta făcându-se prin simpla așezare a ceasului într-un sistem „docking”. Ceasul este oarecum rezistent la contactul cu apa, având factor de protecție IPX4 . Evolio X-fit dispune de o aplicație pentru smartphone, ce permite utilizatorului gestionarea și stocarea datelor înregistrate de ceas. Gadget-ul este compatibil atât cu sistemul de operare Android, cât și iOS, începând cu versiunile Android 4.3 și IOS 7.0.

Ceasul va fi disponibil în principalele rețele de retail la prețul de 199 de lei, începând cu data de 15 septembrie, însă va putea fi achiziționat în regim de precomandă pe evolioshop.com cu discounturi speciale începând cu data de 1 septembrie. Astfel, la al doilea ceas cumpărat discount-ul este de 50%. În cazul achiziționării unui singur produs, acesta beneficiază de discount de 10%.

  1. super

  2. Super tehnologie

  3. Ceas foarte util pentru persoanele care doresc sa isi intretina corpul sanatos sau sa revina la greutatea mai veche si astfel isi pot crea un nou stil de viata ! tehnica uluitoare !!!

  4. Interesant !

  5. un articol foarte bun si actual.

    Cristian Iosub