Social Media by Orange Romania

Mai mulți utilizatori semnalează pe pagina de Facebook a Orange Romania că nu ar mai avea semnal la telefonul mobil în localități din Moldova precum Focșani, Iași, Bacău, Bârlad, Onești, Târgu Ocna. Pe Bacau.Net sunt clienți ce reclamă disfuncționalități și în orașe precum  Constanța, Moinești, Vaslui, Onești, Târgu Neamț .

Pe Facebook, clienții încearcă să afle un răspuns și deși administratorul contului oficial Orange a postat în tot acest timp mesaje cu caracter promoțional, se pare că explicațiile întârzie. Mai mult, o parte din comentarii au fost deja șterse.

Tocmai datorită acestei nepăsări din partea Orange, clienții au început să emită tot felul de ipoteze, în frunte cu bravii dealeri care nu știu decât să schimbe cartele SIM spunând că ar fi demagnetizate.

Link Bacau.net și HotNews. Adevărul spune că problema ar fi doar pe celulele de 3G și încearcă să facă un articol mai stupid decât ziarul, învățând cititorii cum să își seteze telefonul pe rețea manuală 2G. Cât de tembel să fii să crezi că un telefon care are selecție automată a rețelei nu va încerca să se conecteze singur la celulele 2 G disponibile?

Orange Romania, pentru HotNews.ro: “In cursul zilei de azi, o parte dintre clienții noștri din zona Moldovei au întâmpinat dificultăți în efectuarea de apeluri de voce. Echipa noastră tehnica a soluționat deja majoritatea sesizărilor primite și lucrează la remedierea situației în cel mai scurt timp”.

Sec. Fără scuze, fără mulțumesc, fără nimic. Ceva de genul : “Ia mai dați-vă spre portocala mea !”

[youtube]http://youtu.be/iihH8FsxumQ[/youtube]

Orange România, MORI cu ignoranța ta cu tot ! E omenesc să se întâmple să crape rețeaua. E normal atâta timp cât v-ați calicit la nșpe mii de clienți pe celule de 300 de posturi. E normal atâta timp cât oamenii vă pleacă pe la alte companii. Este normal atîta timp cât head huntingul managerial e făcut prin bestjobs și criteriul de alegere este de ordin financiar.

Dar de aici și până la a ignora clienții, nu pot spune decât : MORI !

facebook2

  1. Sa ii manance pamantu’ ca in Bacau a fost cazut vreo 6 ore. Am luat cartela cosmote pana la urma . Macar acolo am semnal

    Cristian Iosub