Sony Digital Recording Binoculars

Când voi fi mare, vreau să îmi iau jucării de oameni mari. Căutăm mai devreme o camera compactă Sony care să se încadreze într-un buget de 100€. Și am găsit cu duiumul. Nu vreau Canon, Nikon sau alte prostii pt compacte. Canon conduce sectorul SLR, dar pe compacte digitale, nu se compară nimic cu lentilele Carl folosite de Sony. Same story si pentru telefoanele mobile. un Sony Ericsson w995 cu 8mpx Carl Zeiss va scoate de 3 ori mai clare imaginile decât un nokia n8 cu 12mpx Carl Zeiss.

Prefer sa cumpăr in general orice este peste 50€ direct de la producător sau reselleri autorizați. Evit ebay. Ebay sau alte minuni de siteuri unde 60% din produse sunt cu shipping din Asia sunt bune, dar pentru produse ieftine, chinezarii la care nu plangi după garantie. Dacă mi se strica un mouse de 20€, nu sunt nebun sa îl trimit in excursie cu posta pana in China , sa dau 10€ shipping, sa stau 3 saptamâni pana ajunge si apoi fără număr pana se întoarce.

Pe sony.it am găsit un Binoclu cu înregistrare HD, model Dev3. Pe sony.co.uk deja este modelul Dev5.

Cum prețurile nu sunt precizate, Google ajută ca de fiecare dată. TrovaPrezzi zice ca in Italia prețul pentru un Dev3 variază între 1128€ și  2106€ depinzând de accesorii si magazin.

Ăstea sunt întradevăr jucării de oameni mari 🙂

Tags:

BlogInternet

      Cristian Iosub