Sony SmartWatch

sony_smartwatch

Întrebare : Does the Sony Smart Watch work with iPhone 4S?

Răspuns : The Sony Smart Watch doesn’t work with iPhone 4S but however it’s compatible with most Android™ (2.0 and above) phones via Bluetooth® connection. See www.store.sony.com for details.

Înțeleg să fabrici un produs și să nu oferi suport pt symbian, blackberry sau windows mobile pentru că au cote de piață scăzute. Dar în 2013 majoritatea produselor conectabile la telefon au suport pentru iOS și Android by default.

Îmi plăcea Sony Smart Watch dar eu jonglez în funcție de starea de spirit când la Android, când la iOS. Un Smart Watch care să suporte doar un sistem de operare are și un preț destul de mic față de concurență  și tocmai prețul scăzut mă atrăgea. Păcat.

La eMag e vreo 729 ron iar pe ebay e vreo 120€.

 

În schimb mi se pare mișto proiectul A.I. Watch de pe indiegogo.

[youtube]http://youtu.be/kroAXmrxuuE[/youtube]

 

Sursă foto 

  1. Adevaru’ e ca asta era ultimu’ rahat tehnologic, un ceas “destept”. Si eu sunt purtator de ceas, dar mno.. sunt mai “old style”, nu-mi place sa fiu atat de hi-tech.

  2. Sunt maniac al timpului dar urasc ceasurile. Nu intreba de ce si cum, nu am idee. Dar asa sunt. Daca e un dispozitiv bluetooth ar trebui sa fie compatibil cu orice.

    Ca tot era vorba de telefoane, citeam acum un minut articol despre 5G ( http://www.3gpp.org/ETSI-Summit-on-Future-Mobile-and ) … Eu inca nu am atins 4G iar 3G merge doar cand vrea…

    Cristian Iosub