SPAM 260.ro

În general îmi plac spamurile. Chiar dacă primesc cca 100 de spamuri pe zi, uneori primesc informații de care aveam nevoie în perioada aceea. Cel mai tare mă distrez cu retarzii cei care pun și link de dezabonare. Adică mă invită să mă dezabonez de la ceva la care nu m-am abonat. E ok să îmi trimiți un email, nu mă supăr. Dar când insiști zilnic, parcă îmi vine să îți dau una peste bot.

Exemplul de astăzi e cu moldoveni, parcă un fel de introducere la articolul următor care va fi tot despre moldoveni. Un anume  Valer Cucuiu (nume inventat) trimite SPAM preșcolar legat de niște ochelari de vânzare pe siteul 260.ro. spun preșcolar pentru ca a trimis mailul cu toți destinatarii la “To:”

 

Cine e 260.ro?

Este găzduit la cebo.ro împreună cu încă câteva siteuri , o parte căzute, un video chat, încă vreo 2 tot ale lui legate de ochelari fake originali …

Siteul în sine, este făcut pe genunchi, la fel ca rayban4you.ro și rayban-romania.ro. Probabil că deja s-a dus zvonul despre siteurile astea două și a trebuit în martie să cumpere 260.ro. Site necunoscut, deci spamăm fără probleme de pe o adresă de email fake dar cu IP 89.39.12.70 .

Nu e primul spam jegos trimis aiurea ci sunt zeci de oameni care au postat deja pe internet mizeria. Moldoveanul s-ar putea să aibă și cebo.ro, site care este în mentenanța pentru încă două săptămâni. Dar nu e problemă, că e reseller de btstelecom deci cu o reclamație la btstelecom.ro despre mizerii s-ar putea să trebuiască să își cumpere host.

 

 

260

Așa că hai să îl ajutăm un pic în business poate reușește să cumpere un alt domeniu și să învețe cum se face corect un business nu prin divulgarea datelor 🙂 Eu mi-am permis să îl fac moldovean pentru că am aflat cine e, cine e mă-sa, câtă bătaie îi trăgeau în club bodyguarzii, cum alerga de țigani când avea datorii… Dar datele personale parcă nu i le-as da pe mail la încă 23 de oameni .

spam, 260.ro spam, teapa 260.ro, ochelari de soare, ochelari rayban, rayban4you.ro fake, teapa rayban4you.ro, spam rayban4you.ro, fake rayban-romania.ro, teapa rayban-romania.ro, spam rayban-romania.ro, nu cumpara rayban-romania.ro , pareri rayban-romania.ro , pareri 260.ro, pareri rayban4you.ro

 

 

  1. Ba ce-mi place sa citesc genul asta de articole! SPAMUL este o infectie si vad ca tu ai gasit antidotul :)):))

  2. Din pacate cei de la btstelecom.ro nu fac nimic. An formulat eu mai multe sesizari dar fara raspuns. In final am fost la ANCOM si s-au potolit o vreme, acum vad ca iar au inceput sa apara mailurile de la ei. Mai aveau si siteul ala in care vindeau cursuri de engleza iar la termeni si conditii aveau niste paragrafe copiate de pe un site cu produse farmaceutice 🙂 Acolo ANPC-ul si-a facut treaba se pare ca nu am mai avut de-a face cu el.

    Cristian Iosub