SPAM Elefant.ro

Nu m-am inscris niciodata pe siteul asta desi auzisem de el si intrasem de cateva ori. Nu am cumparat nimic, nu m-am insscris la newslettere.

Totusi, imi trimit mesaje publicitare. Nu e nimic neobisnuit pt ca majoritatea le bag la spam si in functie de frecventa lor blochez domeniul sa nu mai vina de loc.

Partea interesanta e ca azi au trimis un mesaj numit “Proces – verbal de constatare”. Logic, a trebuit sa il deschid. Acum mimoza care raporteaza campaniile de email va avea orgasm mandrindu-se la al ei sef cat de competenta este si ce multi au deschis mailurile trimise de ea. Mori !

Nu stiu cat de legala e treaba sa puna antetul politiei romane chiar daca in acest email se trateaza totul ca pe o gluma. Elefant sau fufa care a trimis emalul nici macar nu are campanii cu target de cititori. Daca o cara capul un pic, macar verifica o baza RCA sa vada daca pe bune imi expira RCA-ul. In alta ordine de idei (asa sunt eu mai rece si nu gust glumele), ei nici macar nu au polite RCA pe site de vanzare.

Deci sunt de 3 ori retarzi : trimit spam-uri, folosesc antetul politiei romane si nici macar nu vand ceea ce promoveaza. Or fi facut cursuri cu Horea Badau? Full header pe pastebin. Dezabonarea imi zice ca e adresa de email incorecta (wtf?) . Daca as face si eu o gluma cu ei, in stilul meu caracteristic? A fost o gluma doar, nu?

  1. Nu există nicio autoritate unde se reclamă jegurile astea?

  2. Am plasat comanda 8X5Z0Y1A8B8C cu livrare in libraria Editura Litera de pe Magheru; mi s-a confirmat ca incepand cu joi 31 iulie, orele 12.00, pot ridica pachetul. M-am deplasat degeaba pana acolo, nu fusese trimis niciun colet si dupa o discutie cu un anume Mihai Pietraru si, respectiv, Alina Dina, care cumva au reusit sa intelega ca si-au batut joc de timpul meu (fara sa-si ceara scuze in numele companiei) si mi-au confirmat ca maine imi va fi livrat coletul la domiciliu fara vreun cost suplimentar din partea mea, asa cum era si firesc. Stupoarea a fost si mai mare cand peste cateva ore am fost sunata de Alina Dina cu vestea ca de fapt cartile mele nu sunt in stoc =)). E un mister pentru mine cum reusiti sa va descurcati fara un nenorocit de software care sa actualizeze stocul corect, coreland informatia cu ce apare pe sit, nu de alta, dar in afara de timpul meu, v-ati mai batut joc si de bani, pentru ca evident ca suma mi-a fost retrasa din cont in urma platii online cu cardul. In concluzie, NU RECOMAND elefant.ro. Si astept cu nerabdare ca maine sau luni sa-mi intre banii inapoi in cont. Jenant, draga “mare mall al familiei tale”, unde clientii “se bucura de o foarte buna experienta la cumparare”.

    Cristian Iosub