Un pic de spam cu VreauHusa.ro

VreauHusa.ro ne invata cum se face SEO spam in 2020 ca la Buzau.  Trecem peste linkul din footer catre pagina de Facebook gresit si lipsa continutului din pagina “despre noi” ceea ce ne duce cu gandul la un site facut in graba dar sa ne uitam un pic atent in sursa site-ului.

Peste 80 de linkuri catre diverse site-uri ascunse cu display:none in footer si cu cuvinte cheie care nu au nicio legatura cu domeniile web. Mergand pe ideea ca VreauHusa a vrut sa faca un ban in plus punand linkuri catre diverse domenii, mai rau a facut pentru ca domeniile respective nu au nimic in comun cu tematica magazinului online iar practicile de acum +15 ani cu texte ascunse cu font de 1px pe fundal alb sau cu display:none sunt penalizate de catre motoarele de cautare, oricare ar fi acelea.

Le mai trebuie un certificat cu “firma de incredere” si pe urma pot sa inchida taraba ca au toate ingredientele unor bisnitari de Obor.

Am incercat sa aflu direct de la detinatorul siteului care este scopul de a avea 80 linkuri ascunse in sursa dar nu am reusit sa dau de el. Probabil va spune ca el nu stie, ca programatorul s-a ocupat, ca nu ii pasa.

 1. Eu am o lista cu websiteuri pe care sa nu intru niciodata, nici macar din gresesla, direct in router. Il adaug si pe antreprenorul asta de carton

 2. sunt altii si mai rau de atat

 3. interesant mi se pare faptul ca asta a făcut 33.000€ profit cu mizeria asta de site in 2019.

 4. Eu cred ca tu cand navighezi pe net ai intr-o mica fereasta pagina si in rest pe ecran doar firebug, seo plugins, seo ratings, infection code, alerte, etc…. :))

 5. Salut mister multumesc de a aduce la cunostinta aceste aspecte bravo tie.
  Tin sa te informezt ca as vrea sa stiu ce te deranjeaza, firma mea sau a celui in cauza sau ce mai anume te framanta ca nu inteleg rostul articolului.

  La tine toate pe site sunt link de recomandare prin profishare.ro iarasi bravo tie pentru blog dar explica in articol de ce vreauhusa.ro… Explica experienta de client sau ce anume nu a fost ok.

  • Salut, Eduard,

   Nu ma deranjează nimic la tine în afara de lipsa de etica și profesionalism!

   Am ras copios sa citesc ca tu compari link-urile puse pe poze sau cuvinte din articole cu linkurile ascunse cu display none in codul sursa.

   Este clar ca nu împărtășim aceleași cunoștințe în domeniu.

 6. Buna cristian conform la ce ai spus mai sus in link https://www.cristianiosub.com/spam-vreau-husa-tepar/

  SPAM VREAU HUSA TEPAR deci poti sa prezinti documentele in urma unei achizitii, experienta de client cu acel shop sau o eventuala pierdere financiara survenita cu firma respectiva ?

  “Le mai trebuie un certificat cu “firma de incredere” si pe urma pot sa inchida taraba ca au toate ingredientele unor bisnitari de Obor.”

  Sunt acuzatii grave te rog sa aduci argumentele necesare pentru ca in momentul de fata o sa ai un dosar pentru calomnie si nu e ok sa acuzi fara o dovada. Te rog prezinta publicului o dovada pentru inselaciune Dl Cristian Iosub.

  Astept raspuns din partea dvs.
  Multumesc pentru raspuns aticipat.

  • Salut, Eduard!

   Vezi că cine te-a informat juridic, a facut-o prost. Cristian nu a zis nicăieri despre înșelăciune, dar tu ai zis-o.

   Dar ca să te informez eu, tot juridic, nu ai voie să pui link-uri de la alte site-uri pe site-ul tău pentru a face trafic, mai ales când nu au vreo legătură.

   • Am voie atat timp cat clientul are acord scris semnat si stampilat DNA Ana Maria

    Vezi că cine te-a informat juridic, a facut-o prost. Cristian nu a zis nicăieri despre înșelăciune, dar tu ai zis-o.

    Le mai trebuie un certificat cu “firma de incredere” ( CUI STIMATA DNA ANA MARIA ) si pe urma pot sa inchida taraba ca au toate ingredientele unor bisnitari de Obor.

    Exist sau nu calomnie stima dna avocat ?

    Certificatul de incredere esti obtional oare emag il are expus ?

  • Cred ca este mult mai productiv sa imi trimiti un mail asumat cu doleanțele tale, în loc sa facem chat pe funcția de comentarii. Dacă dorești sa faci analiza pe text și sa public opinia ta, iti ofer acest drept.
   Altfel, nu o sa intru în jocul asta telenovelistic că ala a zis, celalalt a făcut, dar stai ca abia în 2021 afli care e treaba cu certificatul de (ne)incredere, dar ce se întâmplă la piata Obor etc. Nu sunt eu responsabil pt educarea profesionala și etica altora.

 7. Nedelcu Eduard 3 ianuarie 2021 at 13:48

  Uite am facut si eu mult share la cele 2 link-uri ca au fost excelente sper ca si altii sa se amuze copios.

  Iti urez un an bun sincer.

  Cristian Iosub