StatCounter foto, cu explicații

 

Astăzi am avut curiozitatea de a mă uita pe statisticile din StatCounter și am râs cu lacrimi. Am selectat câteva , poate reușim să ne amuzăm împreună.

 • Foto 1. Căutare pe google după “salariu teleperformance”. Amice, trust me, DON`T ! AI nimerit bine pe pagina de angajări străinătate, deci cred că încă mai ai o șansă.
 • Foto 2. Căutare pe google după “cu se schimba carcasa de un iphone youtube”. Simplu: pentru un telefon care valorează cât salariul tău pe jumătate de an, te sfătuiesc să te duci la un service autorizat. Lasă chinezăriile că îți bați joc de el !
 • Foto 3. Căutare pe google după “aceasta este declaratia pe care o dau si o sustin”. După domeniul de google, concluzionez : încă un ungur care își face valiza pentru o perioadă lungă răcoroasă…
 • Foto 4. Căutare pe conduit.com după “CURS VALUTAR SERVICII REINCARCARE”. Cosmote îți trimite un mesaj de iubire ție și nouă tuturor…anal…
 • Foto 5. Căutare pe sweetim.com după “coduri pt a afla cine te suna cu privat”. Măh ! Mah, James Bond! Ai reușit până la urmă ? te strigă acum tot satul : hackere, în loc de oltene !
 • Foto 6. Căutare pe google după ” cum sun de pe orange pe digimobil italia”. Greu. Apeși pe tasta verde după ce formezi numărul de telefon. Alt hacker în devenire.
 • Foto 7. Căutare pe google după “apel apoi suna ocupat”. Ai aflat? Dacă nu, îți zice tăticul : ori și-o trage cu vreunul și îți dă reject când o suni, ori are Sony Ericsson și a restricționat apelurile din afara agendei telefonice. Mai sunt motive dar astea îmi zboară prin cap la ora 2 noaptea.
 • Foto 8. Căutare pe google după ” tineretul in ziua de azi”. În sfârșit am găsit un frate de peste prut care asculta muzică la RIC , când era mic.
 • Foto 9. Căutare pe google după ” incarcator iphone 4 s chinezesc are ceva”. Măi, sincer al meu are doi craci care se bagă în prizp. Al tău ce are? Apropo, și ăla original pe care te rupi în magazin să îl iei, e tot made in China.
 • Foto 10. Căutare pe google după “de ce nu merge voyo.ro pe jailbrake”. Ai ceva timp liber dacă ai reusit să faci jailbreak, să testezi, apoi ai făcut full reset, iar ai testat, apoi iar jail…. Get a life : youtube
 • Foto 11. Căutare pe google după ” eu stiu sa mi respect vorba”. Când i-ai promis nevestetii flori ultima oară și te-ai ținut de promisiune?
 • Foto 12. Căutare pe google după ” cum pot cumpara permis auto an 2012″. Ești vedetă. Ți-am dedicat un articol doar ție aici.
 • Foto 13. Căutare pe google după “CUM SEADAUGA POZA LA MAIL”. Cu spațiu între cuvinte se poate adăuga. Serios vorbind, depinde ce OS folosești. De refulă e add attach.
 • Foto 14. Căutare pe google după ” cand nu esti respectat”. Atunci realizezi că merită să dai 450 ron pe un pistol airsoft de 230m/s cu bile de sticlă ! Trust me, I have it.
 • Foto 15. Căutare pe google după “cristian iosub”. Măi draga mea. Știu că ești o ea, pentru că am vorbit la telefon alaltăieri. Să înțeleg că în call center te ardea dorința să afli cine sunt. Felicitări! Ești mai inteligentă decât colegii tăi de la DigiMobil care nu au auzit încă de Google. Dar totuși, să stai 2 ore și ceva doar pe siteul meu și să nu îmi lași măcar un mesaj? Sefa ta știe ce faci în pauza dintre apeluri? Da, ești agentă pentru că orice șef are PC cu internet. Tu ai rămas la nivelul de mobil cu internet, dar e ok, încă nu dăm din casă pentru că ai fost simpatică. Măcar trimite-mi un SMS și zi-mi ce articol ți-a plăcut. Ăla cu demagnetizarea SIM-ului pe care luați cu japca 8 euro + TVA? Ah, nu…Dep. de legal zice că e menționat tariful în broșură deci e legal…
 1. Am facut eu un “sarci” cool :)) sper sa-ti placa

 2. sunt si eu interesat de cat b cum pot da de u

 3. vreau si eu sa cumpar permis de conducere cat B cu tot si sala si oras?pitesti cat ma costa?

  Cristian Iosub