Sugestie pentru eMail marketing

Zilnic apar noi siteuri, altele își schimbă numele, altele se închid. Majoritatea siteurilor ce publică continut periodic, in special magazinele online, folosesc formulare de abonare la newsletter, pentru ca ulterior să spameze trimită emailuri publicitare vizitatorilor.

Ceea ce nu am înțeles niciodată este de ce nu se pune o condiție obligatorie din partea agentiilor de email marketing ca newsletterele să conțină în footer numele siteului la care te-ai abonat. Este destul de frustrant să primesti emailuri din partea unui gog care a avut un site acum țâșpe ani și reciclează baza de emailuri colectată la vremea respectivă.

De ceva vreme am început să marchez ca spam toate mailurile nesolicitate care ajung din greșeală în inbox. În rest, tot ce intră în folderul spam îl șterg fără să îl mai citesc. Nu mă interesează ce smartphone promovează acel newsletter sau ce tablete noi apar pe piață. Expeditorii serioși ajung în inbox !

Mi se pare de bun simț și chiar poate aduce un plus de valoare newsletterului dacă expeditorul trece in footerul emailului si siteul la care te-ai abonat. Singurii care o fac … și o fac profesional… sunt Konkurs.ro. Trimit de ani de zile newslettere și la toate vei regăsi în footer data la care te-ai abonat și pe ce site.

      Cristian Iosub