Sugestii pentru cadourile de Crăciun 2015

Se apropie sărbătorile mult așteptate. Una dintre grijile noastre de sărbători sunt cadourile pe care trebuie să le oferim. Sunt persoane care niciodată nu au avut probleme când vine vorba de alesul unui cadou, dar sunt persoane (printre care și eu) care mereu pierd foarte mult timp și bani la cumpărături.

În ceea ce priveşte cadourile de sărbători, bărbaţii sunt mereu încântaţi să testeze cele mai noi “jucării” hi-tech, gadget-urile fiind cadourile ideale pentru noi.  În schimb, femeile continuă să aprecieze produsele cosmetice, așadar un flacon dintr-un parfum deosebit, un produs electrocasnic premium sau un accesoriu care să fie în pas cu cele mai noi tendinţe ale modei putând fi cadouri apreciate.

In loc sa investeti timp pretios în alergatura prin magazine în cautarea cadourilor pentru cei dragi, poti recurge la o solutie isteata: coșulețele de cadouri. Este vorba de cadouri gata pregătite și ambalate de producători specializați în acest sens, concepute în așa fel încât să satisfacă o gamă cât mai variată de preferințe și dorințe.

Pregatirea coșurilor cadou de Craciun a devenit de-a lungul anilor o adevarată tradiție. Datând de pe timpul lui William Cuceritorul, coșurile cadou iși trag totuși originea din Franța, urmând ca prin secolul XI sa fie introduse in Anglia. Plecând de la liniile simple și tradiționale, coșurile cadou din nuiele, au cunoscut adevarate transformări și personalizări în lupta cu timpul. La început au servit drept coșuri cu mici bunătăți home-made în balurile organizate în scop caritabil, urmând ca în timp să servească și altor scopuri, precum întâmpinările de bun-venit în cartier pentru cei proaspăt mutați, urări de la mulți ani sau pentru orice altă ocazie, transformându-se apoi în spectaculoase coșuri gourmet de Crăciun.

Coșulețele de cadouri sunt o idee excelentă când plănuiești să faci cuiva un dar special, întrucât poti alege dintre cele care iți satisfac nevoile cel mai bine. La fel de bine, cosuletele de cadouri pot fi comandate pentru a se plia pe profilul unei sarbători anume, fie ea Paște ori Crăciun sau o aniversare ori o onomastica importantă. Nu în ultimul rand, asa cum sugerează și denumirea, vorbim despre cadouri de mici dimensiuni ce conțin produse de calitate, dar care nu costă mult.

Cadou_14CB40Crăciunul este una dintre cele mai populare sărbători cu ocazia căreia se fac cadouri, multe cadouri, deci trebuie să fii pregătit din timp. Sunt magazine de specialitate, precum cel cu cadouri gourmet gift, unde găsești coșulețe deja pregătite pe diferite categorii de produs și preț.  Pe Gourmet Gift, din câte am înteles, urmează să actualizeze oferta de produse dar avem deja prezentate ideile de cadou corporate si o parte din cele pentru Craciun. Preturile sunt scăzute si este o idee pentru cei care doresc să facă un cadou frumos cu un buget redus.

Cadourile sub forma de cosulet cu produse sunt o forma des întâlnită de mulțumire a partenerilor de afaceri, mai ales în mediul corporate. Acum, e posibil ca nu întotdeauna să se potrivească produsele cu specificul cadoului, așa că pe siteul pentrucadouri.ro sunt prezentate zeci de idei de ambalaj, tavițe, coșulețe și funde la prețuri decente, pe care le puteți folosi pentru a da culoare cadoului de Crăciun.

Ramânând în zona corporate, am mai găsit un site cu o gamă largă de cosuri cadou Craciun 2015, destinate segmentului premium, pentru angajati, clienti sau parteneri de afaceri.

Conform statisticilor, firmele care îşi recompensează angajaţii şi partenerii de afaceri folosind coşurile cadou alocă o sumă medie de 75 de lei pentru angajaţi şi de 300 de lei pentru parteneri. În plus, coşurile cadou sunt deductibile şi neimpozabile în măsura în care valoarea cadoului oferit fiecărei persoane nu depăşeşte 150 de lei.  Aproximativ 68% din cererea pentru coşurile cadou este în perioada Sărbătorilor de iarnă şi peste un sfert dintre acestea de Paşte. Coşurile cadou sunt o soluţie la care apelează tot mai multe companii din majoritatea domeniilor de activitate de pe piaţa muncii, datorită avantajelor fiscale pe care le oferă.

  1. Anul trecut mi se pare ca de la Gourmet am primit cosuletele la birou. Sunt practice si frumos ambalate, protejate si comode.

  2. Interesantă oferta de produse dar e dificil de urmărit pe pagina listingul de produse fiind neclare imaginile.noroc ca scrie dedesubt ce conține pachetul

  3. am pus site-ul gourmetgift in bookmark pentru decembrie 🙂

  4. Apar ca ciupercile dupa ploaie siteurile aste

  5. nu stima de acest site dar este binevenit

  6. gourmetgift este cel mai mare magazin online de cosuri cadou, prezent de 5 ani pe piata cadourilor corporate. Au un portofoliu impresionant de clienti, pe care ii si prezinta pa pagina lor de clienti
    si nu in ultimul rand au si trade mark la Osim. Chiar sunt dedicati muncii lor

    Cristian Iosub