Sună-mă ! Sunt fierbinte

Prima oara când mi-a venit ideea articolului ăsta, mă gândeam la Mascatul. E plin pământul de frustrări (nu frustraţi) aşa că m-am decis să îi ajut pe fiecare câte un pic. Îmi pun la dispoziţie numărul de telefon să vă descărcaţi orice nervi sau supărări aveţi în ceea ce mă priveşte. V-am supărat? Sunaţi-mă şi spuneţi-mi. Poate găsim o soluţie comună.

Regulile jocului 

 

 • Voi publica numărul de mobil local (0039 prefixul italiei, 373 prefixul DigiMobil, 3366529 numarul meu). Deci fără numere româneşti rutate prin VoIP-uri sau alte prostii. Numărul este de mobil şi nu are recording calls !
 • Mă puteţi suna oricând atâta timp cât este o oră decentă. Deci după 12 ziua şi maxim până la 03 noaptea.
 • Dacă vă resping apelul, reîncercaţi în vreo 15 minute pentru că nu am cum să răspund întotdeauna la muncă.
 • Sunt acceptate doar apelurile cu număr ascuns pentru a vă respecta confidenţialitatea. Nu ştiti cum să sunaţi cu nunmăr ascuns? Formaţi #31# înaintea numărului de telefon. Exemplu : #31#00393733366529
 • Nu sunaţi să faceţi băşcălie aiurea sau glume şantieristice. Voi trata apelul precum în video-ul de mai jos

Perioada de probă

21 mai 2013 – 31 mai 2013. După această dată poate îmi deschid un cabinet de consiliere prin telefon şi te va costa 🙂 Glumesc. Dar zic că zece zile de descărcări sufleteşti sunt de ajuns.

Legal

Regulile jocului sunt : fără apeluri publicate pe internet sau trimise pe mailuri ulterior. Atâta timp cât te respect, aştept respect.

Concluzie

Decât să ne porcăim pe mailuri, bloguri ascunse, beepuri cu iz romantic la 4 dimineaţa…nu mai bine discutăm la telefon? Am dat de fiecare dată check in timp de o săptămână, pe facebook. Face to face nu s-au umflat muşchii pe nimeni. Aşadar, poate măcar la telefon putem avea un dialog civilizat. Costul apelurilor este suportat de cel ce le iniţiază. Fiecare operator are propriile tarife. Ce pot spune e că numărul este real şi fizic introdus în mobil  fiind numărul meu personal. Deci fără linii fierbinţi sau numere cu suprataxă. Sunt operatori în RO care oferă şi minute internaţionale în extraopţiuni.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-p8u2LSyEwc[/youtube]

 1. Voiam sa te stresez pe whatsapp dar vad ca nu ai 🙁

 2. De curiozitate, cat de mult ti-a crescut traficul pe mobil, comparativ cu cel de pe nr. Voip, de cand ti-ai postat numarul pe net?

  P.S. No worries, mama m-a invatat ca nu este politicos sa sun dupa-masa intre 15-17.00. 😀

  • CRISTIAN IOSUB 21 mai 2013 at 17:12

   Nu își face nimeni curaj sa sune 🙂 probabil sunt chitroși pt ca e număr de mobil 🙂

 3. Iti place ce ai facut? Sa vezi cand oi pune mana pe tine …….

 4. Zi ba cum dau de tine? Ai blocat si mesajele la articolul de unde ai facut probleme…. Zi ce numar ai valabil de cosmote sa iti fac o surpriza …..

  Cristian Iosub