Super Black Friday cu Super preturi la TheIconic.ro (P)

THEICONIC.RO intampina cu mari asteptari primul weekend prelungit de reduceri.

Este pentru prima data cand participam la cel mai mare eveniment de vanzari, din timpul anului. Black Friday este o provocare pe care abia asteptam sa o infruntam.

Magazinul nostru specializat in articole vestimentare pentru barbati, le pregateste acestora cele mai impresionante reduceri de pana acum. Reducerile se vor aplica atat pentru Imbracaminte barbati cat si pentru Incaltaminte barbati.

Merita mentionate reducerile la Ghetele pentru barbati – categorie de top – ce depasesc procentul de 60% si ajung chiar pana la 75%. Pe langa aceasta categorie, exista reduceri de pana la 60% si la articole precum:

  • Incaltaminte barbati (pantofi, expadrile, tenisi, pantofi sport casual)
  • Imbracaminte barbati (pantaloni, camasi, tricouri, geci, bluze, treninguri)
  • Imbracaminte si incaltaminte de dama

De Black Friday ne asteptam la o triplare a numarului de comenzi si suntem pregatiti sa-i facem fata!  declara cu entuziasm Marius Ionescu, Managing Partner THEICONIC.RO

Una dintre cele mai interesante reduceri de pe TheICONIC.ro este la produsul Ghete barbati bleumarin, model in carouri , care, de la pretul initial de 300 lei poate fi gasit de Black Friday la doar 129 lei . Camasile TheIconic sunt foarte atragatoare mai ales ca anumite modele office-casual costa doar 65 lei. Mai multe modele se pot gasi aici  . Interesanti sunt si Pantalonii de trening, disponibili de Black Fridayla doar 65 lei, fata de pretul initial de 170 lei. Pot fi comandati aici .

 

theiconic

  1. Nu am vazut cine stie ce oferte si reduceri pe acest site. Speram sa fie mult mai atractive reducerile de black friday.

  2. Si in aceasta perioada am vazut reduceri foarte mari la incaltaminte.

  3. eee, peste tot numai reduceri, numai eu aflu prea tarziu de ele.:(

  4. theiconic au avut reduceri foarte mari. Am cumparat de aici o bluza.

    Cristian Iosub