Susține vocea TP Romania For Fun Festival

teleperformance_for_fun_festival

What is Teleprformance For Fun Festival ?

The Teleperformance For Fun Festival is an annual festival recognizing and celebrating the unique artistic talents of our people around the world. Employees are encouraged to demonstrate their skills in dance, music, and art for the enjoyment and appreciation of all.

Link : http://teleperformance.com

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oiJ4l8idwrw[/youtube]

 

[alert-announce] Ai cont pe YouTube ? Votează ! [/alert-announce]

TP For Fun Festival este un festival anual, o competiție de talente între angajații companiei. La nivel local, în România, are undeva în jurul la 600 de angajați fiind prezentă în peste 46 de țări.

Anul acesta participă la preselecții câțiva angajați TP România. Votul este public iar ponderea acestuia este destul de mare pentru juriul care va decide participanții la festival.  Pe premiza “drumul este cel care contează, nu destinația”, vă invit să votați pe unul din cei 7 înscriși la preselecția TP4FUN Festival. Haideți împreună să îi ușurăm drumul către Filipine, țară unde se va desfășura competiția în fața tuturor greilor companiei.

Eu mi-am ales deja o favorită 🙂 și știu că nu mă lăsați la greu. Dacă aveți cont pe YouTube, thumbs up !

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ezbxkbENeks[/youtube]

  1. Îmi place cum cânta. Are un timbru al vocii plăcut. E ajutata si de negativ dar strict vocea ei e una plăcută. O ajutam, cum sa nu?

  2. Un vot si de la mine 😡

  3. am votat pt ea. Ceilalti 2 nu prea ma incanta asa ca like her

  4. Thumbs up !

  5. Ce nu facem pentru o colega? 😉 +1

  6. Crisule, le-ai dat de lucru.erau la fumat si se uitau pe articol. hehehe

  7. Unul si de la mine. Intr-adevar are voce frumoasa,dar la 600 de angajati parca ma asteptam la un pic mai multa promovare in social media din partea colegilor

    Cristian Iosub