Te aștept la Bucharest TeCOMM 2015

ExpoConferinta de comert electronic TeCOMM este dedicata proprietarilor de magazine online si furnizorilor din domeniu care isi doresc o mai buna vizibilitate in mediul online, campanii de promovare mai eficiente si cresterea ratei de conversie. TeCOMM Bucuresti va avea loc in perioada 7-8 mai la Hotel Crowne Plaza.

Structura evenimentului:

Ziua 1 – 7 mai:  Conferinta de Ecommerce – vor fi prezentari si dezbateri cu noutati, provocari si recomandari din domeniu.

Ziua 2 – 8 mai: Workshop-uri si MarkDay: 12 workshopuri in 2 sali paralele pentru cei interesati de SEO, optimization, CRO, analytics, conversii, logistica si trademark si alte 6 workshopuri dedicate specialistilor in marketing digital in cadrul MarkDay.

Citește detalii
Bucharest TeCOMM 2015

Profita de ultimele zile de inscrieri si asigura-ti un loc in sala! Informatii despre speakeri, inscrieri si agenda evenimentului gasiti pe siteul bucharest.tecomm.ro.

La aceasta editie, vor fi peste 50 de speakeri nationali si internationali, care vin pregatiti sa raspunda intrebarilor participantilor si vor prezenta cele mai noi solutii pentru eCommerce pe teme precum: SEO, CRO, analytics, omnichannel, PPC, logistica, trademarks, publicitate online, strategii de marketing si Social Media.

Iată câteva motive pentru care trebuie să participi la TECOMM:

  • Sunt înscriși peste 200 de participanti
  • Vor fi peste 50 despeakeri impreuna cu antreprenori si specialisti UK, Germania, Rusia, Polonia, Cehia si Romania
  • sunt doua zile de prezentari, panel de discutii si workshopuri
  • Zona Expo, party exclusiv și oportunitati de network excelente
  • 1 eveniment conex care ofera workshopuri nișate: MarkDay (dedicat specialistilor de marketing)
  • Exista discount-uri la pachetul all event

În plus, poți afla cum să constuieşti o strategie de email marketing eficientă în a doua zi a evenimentului, când Eugen Potlog (Manager Conectoo) va susţine un workshop despre cum planifici o strategie de email marketing eficientă utilizând tehnici de creşterea organică a numărului de abonaţi, segmentarea audienţei şi trimiterea unor mesaje relevante în cadrul campaniilor promoţionale. Tot la workshop vei afla cum să foloseşti Marketing Automation pentru a trimite email-uri automate către clienţi, pe baza comportamentului lor pe site.

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Libero Events este o agentie de evenimente in domenii precum: turism, home&deco, comert online, medical si antreprenoriat. De asemenea, organizam targuri si expozitii: Touristica. Portofoliu nostru contine si conferintele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, dar si workshopuri si seminarii.

banner-FB-TeCOMM-680x250

      Cristian Iosub