TeCOMM București 7-8 martie 2018

TeCOMM eCommerce Conference&Expo este un eveniment organizat de către Libero Events și anul acesta este la cea de a 11 a ediție.
Evenimentul va avea loc la București, în incinta Radisson Blu, pe Calea Victoriei 63-81 și ediția de anul acesta este powered by Retargeting.biz.

Tematica noii ediții TeCOMM București este Haute Couture your eCommerce business și propune o abordare dincolo de banal cu accent pe atenție la detalii, experiențe de cumpărare adaptate consumatorului, produse de calitate, personalizarea platformei de eCommerce sau echilibrul între așteptări și rezultat. Peste 40 de lideri în industrie prezintă an de an noutățile și trendurile în domeniu, iar noua ediție TeCOMM îți aduce valoarea adăugată pe care o căutai în dezvoltarea afacerii tale.

Printre speakerii acestei ediții TeCOMM vor fi Rareș Bănescu (CEO & founder Retargeting.biz), Doina Vîlceanu (CMP & Development Manager Content Speed), Horia Grozea (Director Online & Mobile Payments Netopia)

Dacă ești proprietar al unui magazin online sau activezi în cadrul unuia, prețul biletului de tip one day early bird este de  39€ însă te poți înscrie dacă deții un magazin online înființat după Martie 2017 sau dacă vei lansa un nou magazin online cu numai 10€. Dacă ești furnizor de servicii conexe în domeniul eCommerce (ex: curierat, plăți online, web hosting, consultanță etc) prețul unui bilet este de numai 59€.

BILET MEDIA & PRESĂ
BILET MEDIA & PRESĂ
Reprezentații media beneficiază de acces la eveniment pe toată durata acestuia. Biletul include acces la toate sesiunile, însă se supune aprobarii în prealabil de către organizator.
0 € 189 €
      Cristian Iosub