Tehnologie secretă dezvoltată de către firmele de curierat internațional

TNT are cea mai larga rețea de transport din Europa si oferă o gama variata de servicii de transport aerian si rutier, cu livrare in peste 200 de tari de pe glob. In ceea ce privește timpul de tranzit in sistem de curierat expres, TNT asigura livrarea de documente si colete la destinație in maxim 24 de ore pe piața interna si in 24 – 48 ore in majoritatea tarilor lumii.

Aceasta este o fraza ce poate părea marketing pur. Asta până devii clientul TNT ….

Am avut de trimis niste documente extrem de importante din România către o locație din Italia.Pe lângă sensibilitatea juridică a documentelor, a trebuit să am grijă și de sensibilitatea fizică a documentelor, să ajungă intacte și neîndoite. Cam la aceiași bani aveam de ales între Poșta Română, Atlassib, TNT și încă vreo două firme. Fără să mă gândesc de două ori, am apelat la TNT. Era marți dimineață. O dșoară drăguță m-a întrebat în ce interval orar voi fi disponibil și am aproximat între orele 16:00 și 18:00. rețineți orele pentru că sunt foarte importante.

La ora 15:58 m-a sunat curierul să îmi spună că nu îmi merge interfonul. Era deja aici 🙂 I-am înmânat documentele, a completat repjor AWB-ul și cam asta a fost tot. Era ora 16:03 când a plecat de la mine. Rețineți : 16:03. A doua zi, la ora 13:00, documentele erau deja 2000 și ceva de kilometri depărtare în mâna destinatarului.

Eu cu școala nu m-am împăcat foarte bine iar matematica este este unul din motive. Dar de la ora 4 după-amiaza, până a doua zi la orele 13:00 sunt doar 21 de ore.

Deci în nici 21 ore, firma de curierat a avut timp să preia documentele, să de ducă 2000 de kilometri mai departe și să le și livreze.

Singura explicație este transportul cu ajutorul avionului. Terestru sigur nu au avut cum să fie livrate atât de repede, pe apă nici atât. Conspiraționiștii sunt de părere că tehnologia teleportării deja a fost inventată și este folosită doar de companiile mari 🙂 Așa o fi?

Dacă studiem un pic oferta TNT, putem să vedem că și pe piața locală au anumite asigurări care le fac clienților, deloc de neglijat : garanția satisfacției. TNT Romania oferă garanții complete pentru livrarea expedierilor naționale în ziua imediat următoare preluării, într-un număr record de localități din țară. Orice întârziere produsa din vina curierului înseamnă anularea costurilor de transport pentru client.

Mulțumesc TNT !

tnt_romania

 1. In nici o zi? La mine la munk lucrau cu Fan apoi au schimbat de juma de an cu Tnt. Fac livrari si pt pers fizice?

  • FAN nu fac livrari expres direct , lucreaza cu cei 4: DHL, UPS FedEx si TNT.

   • Nici nu am spus ca ar livra direct. Nici nu ma intereseaza cum livreaza o firma atata timp cat produsul meu ajunge intact si la timp.

 2. Frumoasa reclama …..marketingul e in floare!!!!!!!!!! PR isi face treaba la TNT……Cred ca sunt si alte firme pe partea de expres care-si fac bine treaba…..No comment!!!!!

 3. Intradevar Cristi, livrarea se face cu avionul. Firma la care lucrez face livrari de piese metalice de pana la 1 tona, in 24 de ore prin DHL, de la depozitul din Belgia pana in Romania. Conform unor studii, au reusit momentan sa teleporteze doar niste particule de lumina, deci mai avem de asteptat pana la o adevarata revolutie tehnologica. 🙂 😉

 4. Unii nu stiu care e diferenta intre advertoriale si posturile normale. Pacat ca accesul la internet se da prin semnarea unui contract si nu a unui test de inteligenta.

 5. Tatic, TNT este si va ramane TNT. Nu e un SRL facut in scara blocului. Au renume internațional pt calitate si rapiditate

  Cristian Iosub