Telefonul ideal pt neveste : Caterpillar CAT B15 Black

Femeia se poate dresa în câteva moduri. Cel mai cunoscut și folosit mod este bătaia. Nu des, ci o dată pe săptămână înainte de culcare, așa … preventiv. Când te sună un vecin să iți spună că mândra ta ți-a lovit mașina de 20k, nu are rost să o încingi în mijlocul străzii. De aceea se poate aplica dresajul preventiv. Nu trebuie să dai prea multe explicații. Când și-o fură, știe ea de ce.

Când femeia sparge iPhone 5-ul prin cădere liberă de la 2m pe asfalt că se gândea la măciucă , degeaba o bați. Telefonul nu se repară singur și data viitoare s-ar putea să arunce cu telefonul de pereți la nervi. Cu mașina nu se riscă să intre în stâlp la nervi 🙂

Așa că o întrebi suav : “ce vrei, pui? Un iphone 5s? Lasă că iți iau ceva exact pe inima ta aia neagra, un telefon antișoc”.

Ce faci când mândra e cu gândurile departe si crapă un telefon pe an? Sau când copilul desface tableta nou nouță din cutie și o scapă pe gresie ?

Ei bine, pt tablete sunt iBallz. Pt iPhone sunt husele militare care iți fac telefonul de 3 ori mai gros.

Varianta cea mai simpla si ieftina este : Smartphone Caterpillar.

Caracteristici de top, Android 4+, camera de 5Mpx, rezistență la temperaturi extreme, poți face baie cu el, nșpe benzi, wifi etc.

Telefonul mi se pare util în familiile în care copilul are obiceiul de a alerga prin casa cu tableta sau telefonul. Chiar dacă gestul e bun, vrând sa ii ducă lu’ mă-sa telefonul, poate aluneca pe gresie și …. ai aruncat 729€ pe geam.

Androidul de mai sus, de 300€, fac pariu ca rezistă și la o miuță în sufragerie 🙂

wpid-Screenshot_2013-08-15-01-05-09.png

Posted from WordPress for Android

  1. Frumusel aparat, dar IP67 nu presupune rezistenta sporita la praf/nisip si apa? Include si socuri?

    Unul asemanator de rezistent, cel putin la apa, special pt. vara/mare ar fi Lenovo S750 dual-sim. 😉

    • CRISTIAN IOSUB 15 august 2013 at 04:40

      Antișoc mă bazez pe carcasa lui. Pare solid. Hmmm, și Lenovo S750 e mișto 🙂

    Cristian Iosub